Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se fac 'cărțile' pentru alegerile din toamnă: Prima frăție, la Constanța, pentru câștigarea scrutinului

anonim

Alianța ipocriziei la Constanța pentru alegerile din toamnă: USR-istul Stelian Ion și țărănistul Tudorel Chesoi, fost avocat, respectiv fost consilier ai lui Radu Mazăre, aflat acum după gratii, își dau mâna și anunță unificarea dreptei în orașul de la malul Mării, potrivit psnews.ro.

Citește și: Iohannis: ‘Virusul este real, nu are culoare politică și nu poate fi interzis prin lege. Acum nu este momentul disputelor politice și al orgoliilor’

Ipocrizia săptămânii în materie de politică românească vine de la Constanța. Într-o conferință de presă comună, URS-istul Stelian Ion, aspirant la fotoliul de primar și candidatul Alianței Naționale Țărăniste la primăria Constanța, Tudorel Chesoi, alături de reprezentanți ai PLUS au anunțat coagularea polului de dreapta, un prim pas care să trimită în concediu PSD pe 27 septembrie, în formularea deputatului Ion.

Imensa ipocrizie e dublată și de o ironie – conferința a avut loc pe 6 iulie, ziua în care Sorin Strutinsky, prietenul și partenerul de afaceri al lui Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu, a fost condamnat definitiv, luni, de Curtea de Apel Constanța, la 10 ani și 8 luni de închisoare, pentru trafic de influență.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.