Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se fac pași pentru revocarea lui Zgonea

zgoneaCongres

Deputații PSD au decis să ceară Biroului Permanent revocarea din funcția de președinte al Camerei a fostului social-democrat Valeriu Zgonea, invocând faptul că acesta nu mai este membru PSD.

Informația a fost făcută publică de Marian Neacșu, liderul deputaților PSD, și preluată de Agerpres. Conform acestuia nu s-a decis încă, în mod oficial, pe cine va propune PSD pentru funcție.

Mai multe surse politice spun că se dorește instalarea în această poziție a lui Victor Ponta. Chiar și președintele PSD, Liviu Dragnea, a susținut ideea.

"Eu, sufletește și pragmatic, mi-aș dori ca Victor Ponta să devină președintele Camerei Deputaților şi să mergem împreună în campania electorală, cum am fost atâția ani de zile", a declarat Dragnea pentru Romnânia TV.

Citiți și: Zgonea: Ponta a performat acolo unde a fost

Totuși, faptul că o decizie (semi)oficială a PSD nu a fost anunțată sugerează că încă se discută condițiile pe care Ponta și Dragnea doresc să și le pună reciproc.

Zgonea a fost eliminat din PSD după ce a criticat faptul că Dragnea continuă să ocupe funcția de președinte, chiar și după ce a fost condamnat definitiv în instantă pentru fapte petrecute în timpul referendumului din 2012.

Citiți și: Valeriu Zgonea, exclus din PSD. Ce a declarat acesta

Conform regulamentelor PSD, excluderea unui membru (cea mai gravă sancțiune) este mai simplă decât înlăturarea din funcția de conducere în partid.

Citiți și: Codul de etică și conduită al PSD: Ce trebuie să respecte și pentru ce vor fi excluși din partid

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.