Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se împacă PSD cu Mihai Chirica? Ultimele negocieri de la Iași

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Chirica Inquam Photos

Şeful social-democraţilor ieşeni, Maricel Popa, a precizat, referindu-se la o posibilă candidatură a edilului Iaşiului, Mihai Chirica, din partea PSD, că va răspunde la această întrebare după ce se va consulta cu colegii din organizaţie și a precizat: „Nu închid uşa la nimeni“. Chirica a fost exclus din PSD in 2018 dupa un conflict cu Liviu Dragnea. La vremea respectiva, Dragnea spunea ca din informatiile sale, Chirica este „omul SIE”. In replica, Chirica spunea ca nu este adevarat: `Pun pariu pe hamsterul lui Liviu Dragnea că nu sunt omul SIE`.

Surse din cadrul PSD Iaşi afirmă că există discuţii între primarul independent Mihai Chirica şi social-democraţi, privind o candidatură a edilului din partea PSD, şi că această variantă ar fi dorită de unii lideri de la Bucureşti ai partidului. Aceleaşi surse afirmă că Mihai Chirica ia în calcul şi transferul său la PNL, însă discuţiile s-ar fi blocat din cauza opoziţiei filialei municipale a liberalilor care contestă vehement această variantă, scrie News.ro

Maricel Popa a spus, într-o conferinţă de presă, că membrii Biroului Permanent Judeţean din cadrul PSD Iaşi vor avea vineri o discuţie pe tema candidaţilor partidului la Primărie şi la Consiliul Judeţean, în cadrul şedinţei urmând a fi analizat şi sondajul de opinie comandat de PSD la Iaşi.

„Vom prezenta datele sondajului. Cel mai bun candidat poziţionat în sondaj îl vom propune la primărie. Nu avem uşa închisă pentru nimeni. Săptămâna viitoare vom anunţa candidaturile la Primăria Iaşi şi la CJ. De asta vreau să mă consult cu colegii mei din BPJ şi cu colegii parlamentari“, a spus liderul PSD Iaşi, Maricel Popa.

Întrebat dacă este posibilă o candidatură a edilului Mihai Chirica din partea PSD Iaşi, Maricel Popa a spus: "Permiteţi-mi să vă răspund la această întrebare după ce mă voi consulta cu colegii. Repet, nu închid uşa la nimeni“.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.