Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se închide, pe o perioadă nelimitată, unul dintre cele mai vechi supermarketuri din București

national.ro
preturi-supermarket-cumparaturi

Retailerul francez Carrefour a hotărât să închidă, pentru o perioadă nedeterminată, magazinul din Drumul Taberei. Mai exact, este vorba despre magazinul din Strada Brașov nr 23A.

Acest hypermarket este unul dintre cele mai vechi din București, în aceeași locație funcționând ani la rând Billa.

Acesta este unul dintre cele mai vechi supermarketuri Billa din Capitală și a fost preluat de Carrefour în urma unei tranzacții cu grupul german REWE în anul 2015 și rebranduit în 2017.

Decizia de a închide începând cu 20 noiembrie 2023 se datorează planurilor proprietarului clădirii de a dezvolta un nou proiect în locația respectivă.

„În ceea ce privește magazinul Carrefour Market de pe Str. Brașov nr. 23A, București, întrucât proprietarul clădirii, în care Carrefour România este chiriaș al spațiului de vânzare, urmează să dezvolte un nou proiect în viitorul apropiat, magazinul se va închide pe o perioadă nelimitată începând cu data de 20 noiembrie.

Rămânem aproape de clienții din cartierul Drumul Taberei, oferindu-le posibilitatea de a-și efectua cumpărăturile zilnice și săptămânale în cadrul magazinului Carrefour Market Chilia Veche, deja cunoscut de șapte ani locuitorilor din zonă, situat la aproximativ 10 minute de mers pe jos față de locația din Strada Brașov nr 23A”, au precizat reprezentanții Carrefour site-ului Economica.net.

Angajații Carrefour vor fi relocați

Aceștia au mai transmis că angajații din acest supermarket vor fi relocați către alte magazine Carrefour din Capitală, ulterior închiderii magazinului.

În plus, retailerul anunță că investițiile în rețeaua Carrefour Market vor continua, „atât prin noi deschideri, dar și prin accelerarea proceselor de remodelare”.

„Știm cât de important este pentru clienții noștri să aibă în apropierea casei un magazin cu oferte complete și accesibile. Supermarketul este un format de importanță strategică pentru noi, prin care încercăm să venim cât mai aproape de clienți”, a mai spus compania.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.