Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se încing tare spiritele politice! Liderul PSD Iaşi, atac la liberalul Costel Alexe: Este un ipocrit şi un mincinos. Vinde an de an aceleaşi promisiuni

pn psd pnl

Se încing tare spiritele politice! Liderul PSD Iaşi, atac la liberalul  Costel Alexe: Este un ipocrit şi un mincinos. Vinde an de an aceleaşi promisiuni

Filiala ieşeană a PSD susţine că preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, ”vinde an de an aceleaşi promisiuni”, fără să îl mai creadă nimeni, după ce Alexe a anunţat că judeţul Iaşi va avea cel mai mare buget din ultimii 30 de ani.

Social-democraţii ieşeni afirmă, într-un comunicat de presă, că preşedintele CJ Iaşi, liberalul Costel Alexe, este "apăsat" de procesele de corupţie în care este implicat şi că pune în pericol proiectele de dezvoltare ale judeţului.

"Costel Alexe ar trebui să îşi vadă de problemele penale. Este un ipocrit şi un mincinos. Nu îl mai crede nimeni. Vinde an de an aceleaşi promisiuni, fără să facă nimic concret pentru judeţul Iaşi. Se lipeşte fără nicio ruşine de orice proiect guvernamental şi îşi explică incompetenţa atacând tot zona guvernamentală. El nu se duce la Bucureşti să lupte pentru Iaşi, ci este chemat de instituţiile statului în Capitală să explice mita", a declarat Bogdan Cojocaru, preşedintele PSD Iaşi

Potrivit lui Cojocaru, marile proiecte ale Iaşiului au avansat "tocmai sub conducerea guvernamentală a social-democraţilor"

”Dacă se lucrează pe cele 13 tronsoane ale A7 şi, în curând, pe două segmente din A8 e meritul exclusiv al PNL. Dacă, deocamdată, nu a început lucrul pe sectorul montan al A8, este exclusiv eşecul PSD. Începe şantierul Spitalului Regional de Urgenţă Iaşi. Alexe îl cântă şi-l laudă, şi-l asumă. E victoria PNL, nu munca susţinută a PSD din ultimii doi ani", a afirmat liderul PSD Iaşi, Bogdan Cojocaru.

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că bugetul judeţului pentru 2024 este cel mai mare din ultimii 30 de ani, el precizând că speră ca proiectul să fie votat luni în plenul CJ.

Costel Alexe a afirmat că veniturile prevăzute în proiectul de buget sunt de 1,7 miliarde de lei

Costel Alexe a afirmat că veniturile prevăzute în proiectul de buget sunt de 1,7 miliarde de lei, iar cheltuielile de 1,96 de miliarde de lei. Pentru dezvoltare, Consiliul Judeţean Iaşi va aloca 527 de milioane de lei, cu 135 de milioane de lei mai mult decât în 2023.

“Consilierii judeţeni trebuie să ia decizia responsabilă şi corectă faţă de comunitatea noastră, astfel încât să aprobăm bugetul în cel mai scurt timp şi să nu blocăm funcţionarea judeţului. Acest buget nu este al vreunui partid politic, ci al Iaşului. Le reamintesc tuturor consilierilor judeţeni de jurământul depus în faţa ieşenilor şi că ei sunt cei care trebuie să voteze bugetul, nu preşedintele de partid. Deciziile acestea trebuie luate în plenul CJ, în urma unei dezbateri oneste, nu în sediile de partid’’, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.