Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se muncește în ritm susținut pe autostrada Sebeș-Turda, lotul 2: Au început să se ridice grinzile la viitorul pod peste râul Mureș, de la Rădești

facebook.com
Autostrada A3

Pe autostrada Sebeș-Turda, lotul 2, pentru prima dată a fost atacată o structură importantă la care au început să se ridice și să se monteze grinzile, viitorul pod peste râul Mureș, de la Rădești.

Operațiunea de ridicare și montare a grinzilor sau listare, cum zic constructorii, au început ieri de pe partea dinspre Beldiu a râului Mureș. În jurul orei 18.30 a fost ridicată a treia grindă.

Grinzile sunt ridicate de Deme Macarale și montate de către firma RETTER. În următoarele săptămâni, tot pentru viitorul pod de la Rădești peste râul Mureș este așteptat și tăblierul metalic care a fost deja comandat.

De remarcat că revigorarea șantierelor se poate face prin implicarea firmelor românești prin declararea acestora ca și subcontractanți. Acest lucru a fost menționat expres de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, la ultima lui vizita în șantierul A10.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.