Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se scot cuțitele în scandalul transportatorilor - Prefectul Capitalei despre Rareș Bogdan: Habarnist! / Video

captura Facebook
Rares Hopinca

Se scot cuțitele în scandalul transportatorilor - Prefectul Capitalei despre Rareș Bogdan: Habarnist! / Video

Sunt tensiuni uriașe între prefectul Capitalei, Rareș Hopincă, și prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal, Rareș Bogdan, din cauza protestelor din ultimele zile.

Cei doi au avut un schimb de replici dure, în direct, la un post de televiziune. Hopincă a afirmat că Rareș Bogdan este un habarnist și nu cunoaște revendicările protestatarilor, despre care a vorbit în ultimele zile. Anterior, Bogdan afirmase că principala problemă a protestatarilor este legată de plata subvenției și că Guvernul nu s-a întâlnit cu cei care protestează în primele 72 de ore.

În replică, prim-vicepreședintele PNL l-a amenințat pe prefectul Capitalei, spunându-i că ocupă această funcție și datorită Partidului Național Liberal și l-a îndemnat să se ocupe de munca de prefect.

Schimb acid de replici

Ca urmare a afirmațiilor lui Rareș Bogdan legate de protestul fermierilor și transportatorilor, Rareș Hopincă, prefect de București, a spus, în direct la Antena 3: "O să-mi cer scuze, dar domnul Rareș Bogdan, după cum ne-am obișnuit, este în continuare un habarnist care insistă să vorbească despre lucruri pe care nu le cunoaște. Nici pe revendicări nu a nimerit una, nici pe termene nu a nimerit".

În replică, Rareș Bogdan a spus: "Am înțeles că domnul prefect de București a zis că sunt habarnist. Domne, eu nu știu ce a făcut domnul acesta în viață. Eu știu ce am făcut în viață și știu ce fac. Eu îi spun un singur lucru. În loc să stea la televizor, mai bine să meargă să rezolve probleme că în continuare sunt blocaje. Trebuia să facă asta din prima zi. Nu trebuia să jignească colegi de guvernare”.

Apoi, europarlamentarul PNL a completat: "Părerea mea este că trebuie să vă concentrați pe rezolvarea problemelor și să lăsați atacurile personale, să vă vedeți de treabă. Până o să reușiți dumneavoastră să purtați un dialog cu mine mai trebuie să treacă mult timp. Hai, la treabă! Treceți la treabă! Lăsați fițele și hai la treabă! Hai! Până să ajungeți să vorbiți dumneavoastră cu mine sau cu un lider PNL de nivelul meu mai trebuie să treacă mult timp! Nu mai jigniți și plecați la treabă! Nu mai stați la televizor că deranjați bucureștenii și trebuie să rezolvați problemele Bucureștiului! Să nu mai jigniți că sunteți ridicol! Scoateți-l pe ăsta afară! Nu mă interesează! Scoateți-l afară!".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.