Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Bodu candidează la Sectorul 6

sebastian bodu

Un nou nume s-a înscris pe lista în cursa pentru primăria Sectorului 6. Fostul europarlamentar Sebastian Bodu a anunțat că va candida din postura de independent, după ce i-a atacat dur pe contracandidați.

”Sunt Sebastian Bodu. Am decis să candidez independent pentru funcția de primar al Sectorului 6. Ne aflăm într-o situația tristă! O situație în care bucureștenii din Sectorul 6 au de ales între un individ urmărit penal de DIICOT, un interlop din clanul sportivilor și continuatorul mafiei lui Mănescu. Mă întâlnescu cu simpatizanți ai PNL și PSD din sectorul 6. Toți sunt dezamăgiți de candidații propuși de cele două partide. Unii spun că mai degrabă votează cu interlopul Florescu, decât cu Gabriel Mutu sau Răzvan Mironescu. Destul! Sectorul 6 are nevoie de o administrație modernă, are nevoie de viziune, dar și de ordine. Vă chem alături de mine pe toți cei de bună credință, pe cei care vreți un altfel de Sector 6. Hai să îi batem la vot”, a anunțat acesta pe pagina de Facebook.
Sebastian Bodu a candidat și în urmă cu 8 ani din partea Partidului Democrat Liberal, în Sectorul 5, contra lui Marian Vanghelie. El a fost președintele ANAF și europarlamentar.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.