Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Burduja, către Clotilde Armand, după umilirea copiilor cu sindrom Down: 'Până aici! Ajunge! Linia roșie a fost depașită'

Facebook
Clotilde Armand

Clotilde Armand se răzbună pe copiii cu sindrom Down, din cauză că liberalii au refuzat să îi voteze un proiect prin care dorea rectificarea bugetului primăriei pe care o conduce. Sebastian Burduja, liderul filialei PNL din Sectorul 1, o atacă dur pe Clotilde Armand, primarul sectorului bucureștean. Într-un mesaj transmis pe Facebook, primarul este acuzat că a blocat cu intenție un proiect pentru copiii cu Sindrom Down.

Liberalul Sebastian Burduja susține că primarul Clotilde Armand a blocat proiectul pentru pentru copiii cu Sindrom Down din răzbunare.

Citește și: Clotilde Armand se luptă cu copiii cu sindrom Down: 'A șantajat la propriu proiectul'

Liberalul mai spune că centrul pentru copiii cu Sindrom Down urmează să fie construit lângă Piața Victoriei, pe un teren care aparține Bisericii Mavrogheni. Potrivit lui Burduja, proiectul are toate avizele, dar nu a fost adoptat deoarece liberalii au refuzat să voteze alt proiect, promovat de primar.

Președintele PNL, filiala din Sectorul 1, îi cere lui Clotilde Armand să prezinte scuze publice deoarece a încălcat „linia roșie”.

”PÂNĂ AICI. AJUNGE!

Zilele trecute s-a întâmplat ceva efectiv de neimaginat la Primaria Sectorului 1: primarul Armand Clotilde a blocat proiectul primului centru integrat pentru copii cu Sindrom Down din România. Da, ati citit bine, chiar daca pare absurd si ireal. A făcut asta din răzbunare față de PNL, in dispreț total fața de niște copilași nevinovați, care ar trebui lăsați deoparte de orice joc politic murdar.

Pe scurt, povestea acestui proiect este povestea unor oameni minunati, care s-au luptat ani de zile pentru a da copiilor cu Sindrom Down șansa recuperării si integrarii in societate. Un centru integrat pentru acești copii nu exista nicăieri in țara, in România anului 2021. O mâna de oameni cu frica de Dumnezeu, părinți si oameni cu inima mare au hotarat sa facă acest Centru in sectorul 1, lângă Piața Victoriei, pe un teren care aparține de Biserica Mavrogheni. PNL a răspuns apelului lor si, cu prilejul adoptării bugetului, a introdus un amendament - votat in unanimitate - pentru sustinerea acestei investiții. Acesta ar fi trebuit urmat de un protocol, pentru ca investiția sa poată începe efectiv (are toate avizele).

Ce a urmat depășește orice imaginație si orice limite ale bunului simt. Inițiatorii proiectului au fost amânați si purtați cu vorba timp de luni de zile. Intr-un final, primarul sectorului 1 a acceptat introducerea acestui punct pe ordinea de zi a ședinței de consiliu local de vineri, 2 iulie.

Dar asta nu e tot. Pentru ca nu a reusit sa-și impună un proiect de rectificare bugetara (făcut pe genunchi, fără nicio consultare), primarul Armand Clotilde s-a răzbunat și a cerut retragerea proiectului legat de Centrul Down de pe ordinea de zi. Totul este înregistrat, iar înregistrarea e (deocamdată) disponibilă pe site-ul primăriei sectorului 1. Priviți și va minunati cum se răzbuna un primar ales pe copiii cu Sindrom Down. Fără nicio justificare, fără nicio explicație. Cum este posibil așa ceva??!!

Solicit public acestui primar sa își ceara scuze in fata acestor copii, a părinților lor și a tuturor cetatenilor sectorului 1! RUȘINE! Am înțeles ca politica se face dupa mintea unora doar cu scandal și răzbunări, dar totul are o limita. Iar administrația are nevoie de proiecte care sa rezolve nevoile oamenilor.

Ca urmare a acestui comportament abuziv a primarului in funcție, viceprimarul liberal Ramona Porumb și colegii mei din consiliul local au depus astăzi un proiect de HCL pentru rezolvarea urgentă a situației. Ne vom lupta pana la capăt pentru dreptul copiilor cu Sindrom Down sa aibă acces la servicii integrate și de calitate.

Un ultim mesaj pentru primarul in funcție de la sectorul 1: linia roșie a fost depașită.”, e mesajul lui Sebastian Burduja.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.