Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Ghiță CUTREMURĂ România: DEZVĂLUIRI TERIBILE despre Laura Codruța Kovesi, chiar înainte de audierea ei

Inquam Photos - George Călin
Inquam Laura Codruța Kovesi aeroport valiza

Laura Codruța Kovesi va fi din nou audiată de către Secția de anchetare a magistraților, în dosarul în care fosta șefă DNA are calitatea de suspect, faptele anchetate fiind luare de mită, mărturie mincinoasă și abuz în serviciu, au precizat surse apropiate anchetei. Audierea va avea loc joi.

Miercuri seara, Sebastian Ghiță a venit cu noi acuzații și dezvăluiri despre Kovesi. El a anunțat că procurorii care au activat la DNA Ploiești, Lucian Onea și Mircea Negulescu, ar putea să o ”toarne” pe fosta lor șefă. Conform lui Ghiță, Kovesi ”e vândută străinilor și de 14 a supravegheat hoția”. ”Fătuca asta nu are nici 3 clase”, a adăugat Ghiță.

Citește și: Klaus Iohannis face praf Guvernul! Reacție după decizia zilei

”Să spună doamna Kovesi cum, în ce fel și cât i-a dirijat pe cei de la DNA Ploiești?Doamna Kovesi să îmi spună cum a putut să permită acelor doi oameni, dacă le pot spune oameni, Onea și Negulescu, să facă fărădelegi. Crede că dacă își face cariera pe fărădelegi face bine? Dăcă, într-o zi, vor simți, cei doi, că nu mai au nicio șansă, o să toarne tot.

Oare s-a terminat lumea cu doamna Kovesi, nu mai există procuror care să facă dreptate în țară? Nu poți să faci bine apelând la rele, nici chip cioplit. Fătuca asta nu are nici 3 clase.

Știți de mă distrează doamna Kovesi? ”Nu m-am văzut cu Ghiță în vie!”. Să spună unde ne-am văzut, dacă nu vrea să spună unde nu ne-am văzut. Nu am nicio frică. Kovesi e vândută străinilor și de 14 a supravegheat hoția. A fost pusă să îi protejeze pe ăia. Banii noștri s-au dus afară, sub mare grijă și oblăduire a procurorului general al României.”, a spus Sebastian Ghiță la România TV.

Citește și: Reacție-fulger a PSD, după atacul lui Klaus Iohannis! Manevra de care îl acuză social-democrații pe șeful statului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.