Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Ghiță face dezvăluiri HALUCINANTE despre fuga sa din țară

Sebastian Ghita

Sebastian Ghiță susține că avocatul desemnat din oficiu să-l apere a fost de acord cu acuzațiile procurorului de caz, după fuga sa din țară. El a mai spune că urmează să depună o plângere în acest sens la Secția de investigare a magistraților.

Citește și: Ludovic Orban a prezentat marele SONDAJ al PNL: liberalii ar fi la 3 procente de PSD/SURSE

„Această manevră a fost făcută în ziua în care autoritățile din Serbia au făcut acea procedură de identificare a mea aici. Ceea ce a făcut domnul Onea este că în ziua în care a apărut știrea că eu sunt în Serbia și autoritățile au confirmat că m-au identificat domnul Onea a mers de urgență la Tribunal la un judecător, a chemat de urgență un avocat aranjat și au făcut acea procedură să-mi mai dea un mandat de arestare  pentru a pune presiune pe autoritățile din Serbia.

Ori chestiunea asta este complet ilegală. Avocații mei, cu toate că erau cunoscuți și aveau delegație la dosar, nu au fost chemați. Domnul Onea împreună cu un avocat aranjat au făcut o procedură cu acest judecător Casandrescu să emită un nou mandat de arestare. Există niște reguli și legi și la nivel internațional și în România. Să ai un avocat care te reprezintă și scrie în acele documente că avocatul din oficiu să mă apere pe mine l-a cererea procurorului de arestare a mea a făcut ca pe vremea sovieticilor, ca pe vremea comuniștilor: 'Da, și eu avocatul sunt de acord'. Eu când am citit șapte cruci mi-am făcut. Înțeleg că e un avocat tânăr. El a primit bani pentru așa ceva. Statul român l-a plătit să mă apere. Înțeleg că a fost un proces aranjat și că e un mandat emis fără respectarea legilor.

Numai când l-au mai împușcat pe Ceaușescu a mai fost de acord avocatul să-l împuște pe Ceaușescu. Numai pe vremea comuniștilor mai era de acord avocatul cu acuzarea, în rest nu s-a mai auzit în lume asemenea scârboșenie.

Avocații aleși de mine fuseseră chemați cu 7 zile înainte, în Camera de consiliu. Nu se poate spune că nu știau cine sunt avocații”, a declarat  Sebastian Ghiță în direct la România TV.

Sebastian Ghiță a mai precizat că luni, 28 ianurie, o să facă o plângere la Secția de investigare a magistraților în acest sens.

Citește și: Liviu Dragnea prezintă cifrele Bugetului: Sunt cele mai mari creșteri din istoria României .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.