Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Ghiţă, replică pentru un 'coleg' de dosar: 'Minte!'

ghita

Deputatul Sebastian Ghiţă îl acuză de minciună pe un alt suspect din dosarul cumnatului premierului Victor Ponta. Fostul director al Hidro Prahova, Dumitru Pantea, a afirmat, marţi, la ieşirea din sediul DNA Ploieşti, unde a fost audiat în calitate de suspect în dosarul Herţanu, că îl cunoaşte de 20 de ani pe deputatul Sebastian Ghiţă. Parlamentarul a negat săptămâna trecută acest fapt.

Vezi şi: Cine minte în dosarul cumnatului lui Ponta? Sebastian Ghiţă, contrazis de un alt suspect

Sebastian Ghiţă reafirmă faptul că nu îl cunoaşte pe Dumitru Pantea, într-o declaraţie pentru stiripesurse.ro. "Domnul Pantea minte. Acum 20 de ani eu eram la liceu şi nu avea cum să mă cunoască. Asta dacă presupunem că domnul Pantea nu a făcut liceul la peste 40 de ani, ca să fim colegi", a declarat Ghiţă.

Procurorii DNA Ploiești care instrumentează dosarul Herțanu au extins, săptămâna trecută, urmărirea penală față de Sebastian Ghiță, acesta fiind acuzat, pe lângă infracțiunea de sprijinire a unui grup infracțional organizat, și de săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență, complicitate la schimbarea, fără respectarea prevederilor legale, a destinației fondurilor europene, spălare de bani, în formă continuată, evaziune fiscală, în formă continuată, coruperea alegătorilor și efectuarea de operațiuni financiare, ca acte de comerț, incompatibile cu funcția, în formă continuată.

Totodată, în cazul acestuia anchetatorii au modificat condițiile măsurii controlului judiciar, prelungită recent, Sebastian Ghiță având interdicția de a-și desfășura activitatea în funcția de deputat, în exercitarea căreia a săvârșit fapta, și de a părăsi Ploieștiul fără încuviințarea prealabilă a procurorului. De asemenea, procurorii au extins și sechestrul asigurător instituit în cazul lui Sebastian Ghiță.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.