Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Ghiţă: 'Victor Ponta a spus ceva groaznic'

sebastian ghita

Deputatul Sebastian Ghiţă iese la atac. Fostul PSD-ist ia poziţie după afirmaţiile lui Victor Ponta care spusese că un "acoperit" vrea să preia PSD-ul.

Ghiţă a spus, la B1 TV, că cei din Comisia SRI din Parlament trebuie neapărat să ia poziţie. "Cunosc bine funcţionarea serviciilor şi puterile Comisiei pe care i le dă legea. Gravitatea a ceea ce spune Ponta e nemaintalnita pana acum.  Domnul Ponta primea informaţii în fiecare zi de la SRI.  Dacă domnul Ponta l-a auzit pe domnul Zgonea că a avut discuţii cu ofiţeri ca să preia partidul? Georgian Pop nu se poate opune interesului public.

Citeşte şi: Elena Udrea rupe tăcerea la DNA: 'Cătălin Predoiu şi Emil Boc sunt implicați în dosarul Gala Bute'

Ponta a spus ceva groaznic. Nu ştiu dacă doar eu sunt preocupat. Nu e vorba de vreun partid de buzunar, e vorba de Partidul Social-Democrat", a spus Ghiţă.

Fostul lider PSD nu s-a oprit aici. "Sunt convins că o comisie va putea să facă lumină în acest caz. Nu are legătură campania electorală cu aceste afirmaţii extrem de dure. Colegul meu, domnul Savu mi-a spus nişte lucruri extrem de complicate, iar pe unele le-a şi scris. Această Comisie se va întâlni. Afirmaţiile domnului Ponta şi afirmaţiile doamnei Gorghiu nu dispar. PSD şi PNL au în mână comisia. Nu există posibilitatea să nu se convoace comisia. Trebuie supusă orice problemă spre dezbatere", a mai spus Ghiţă.

Citeşte şi: PNL a făcut o contestație la CCR în legătură cu numirea șefului TVR

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.