Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastien Ogier a câştigat Raliului Mexicului, una dintre puţinele competiţii care s-a desfăşurat, în contextul pandemiei de coronavirus

raliu

Pilotul Sebastien Ogier a câştigat, sâmbătă, Raliul Mexicului, una dintre puţinele competiţii sportive care s-a desfăşurat în acest week-end, în contextul pandemiei de coronavirus. Acesta este primul succes al francezului cu noua lui echipă, Toyota, dar al şaselea în Mexic.

Raliul Mexicului, început joi, a fost totuşi afectat de pandemia de coronavirus. Ultimel trei probe speciale, programate duminică, au fost anulate, pentru ca sportivii să se poată întoarce în ţările lor mai repede, înainte ca graniţele unor state să se închidă. Mexicul este în prima fază a răspândirii virusului, cu 41 de cazuri, potrivit News.ro.

Citește și: Informare Coronavirus: Ce înseamnă Starea de urgență. În ce fel te poate afecta .

"O victorie este o victorie, bineînţeles, dar aceasta este diferită de celelalte. Pentru mine, aceast raliu nu trebuia să se desfăşoare. Îmi pare rău pentru mexicani. Echipa mea a făcut o treabă extraordinară şi le mulţumesc pentru această primă victorie cu ei. Dar nu este cu adevărat momentul să sărbătorim", a declarat Ogier, potrivit lequipe.fr.

În Mexic, Ogier i-a devansat pe campionul mondial Ott Tanak din Estonia (Hyundayi), clasat al doielea, şi pe finlandezul Teemu Suninen (Ford), al treilea.

Pilotul francez a trecut pe primul loc în clasamentul general, cu 62 de puncte, urmat de coechipierul său, galezul Elfyn Evans, 54 de puncte, şi de belgianul Thierry Neuville de la Hyundai, cu 42 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.