Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Acuzații din USR-PLUS: Florin Cîțu îi amenință pe secretarii de stat ai Alianței să participe la ședința de guvern

Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
coalitie orban citu barna

Secretarii de stat ai miniștrilor USR-PLUS ar fi fost somați de premierul Florin Cîțu să participe la ședința de Guvern de miercuri seara, potrivit unor surse din cadrul USR-PLUS.

„Secretarii de stat ai miniștrilor USR sunt amenințați de Cîțu dacă nu se prezintă la ședința de guvern. Este ilegal, nu au ordin de delegare, este uzurpare de calități și uz de fals, ministrul este unicul reprezentant legal”, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul USR-PLUS.

Citește și: Florin Cîțu nu dă doi bani pe decizia USR-PLUS: Ține ședința de guvern și cheamă secretarii de stat PNL ca să semneze în locul miniștrilor absenți

Reprezentanții Guvernului au anunțat că ședința de Guvern, întreruptă miercuri la prânz, va fi reluată la ora 19.00, conform programului anunțat.

Ședința a fost suspendată miercuri la prânz. Conform unor surse din Guvern, motivul suspendării îl reprezintă intenția premierului Florin Cîțu de a introduce pe ordinea de zi suplimentară aprobarea programului „Anghel Saligny”, în valoare de 50 de miliarde de lei.

Citește și: Vlad Voiculescu are ochi de expert: 'PNDL 3 nu va fi altceva decât o altă hoţie. Florin Cîţu vrea să facă ceea ce nici Dragnea nu a îndrăznit'

Reprezentanții USR-PLUS au spus miercuri că pentru acest program este nevoie de un acord în Coaliție și au transmis că nu vor participa la ședința de miercuri seara.

„Am decis să nu participăm în această seară la ședința de Guvern de la ora 19.00 și să convocăm mâine dimineață la ora 10.00 o ședință a coaliției”, a declarat Dan Barna.

Citește și: Încă un senator USR-PLUS cere ieșirea de la guvernare: 'Nu văd altă soluţie. Analizăm inclusiv varianta moţiunii de cenzură' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.