Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secretarul de stat prins băut la volan îşi pune cenuşă în cap: 'Comportamentul iresponsabil este incompatibil cu funcţia publică'

oltean csongor

Comportamentul iresponsabil este incompatibil cu funcţia publică, a declarat vineri Oltean Csongor, care şi-a depus demisia din calitatea de secretar de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului, după ce a fost prins la volan sub influenţa băuturilor alcoolice, el afirmând că nu doreşte să transmită un mesaj greşit tinerilor.

"Azi dimineaţă am fost oprit de Poliţie fiind sub influenţa alcoolului. Nu am nicio scuză, îmi asum răspunderea pentru fapta mea. Comportamentul iresponsabil este incompatibil cu funcţia publică şi nu doresc să transmit un mesaj greşit tinerilor. Drept urmare, primul lucru azi dimineaţă a fost să-mi depun demisia din funcţia de secretar de stat din cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului", a scris Oltean Csongor pe Facebook.

Anterior, vicepremierul Kelemen Hunor, liderul UDMR, anunţase că i-a acceptat demisia şi a înaintat-o premierului.

"Secretarul de stat din cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului Oltean Csongor a fost oprit de Poliţie fiind sub influenţa alcoolului. În urma acestui incident el şi-a depus demisia, pe care am acceptat-o, şi i-am transmis-o premierului. Gestul lui Oltean Csongor este inacceptabil, el şi-a asumat răspunderea pentru acesta. Nu intenţionăm să facem alte comentarii în acest caz", a spus Kelemen Hunor.

Oltean Csongor are 32 de ani, locuieşte în municipiul Sfântu Gheorghe şi a fost numit în funcţia de secretar de stat la propunerea UDMR.

Acesta a activat în ultimii 12 ani în formaţiunile de tineret partenere ale UDMR: Asociaţia Studenţilor Maghiari din Sfântu Gheorghe şi HA?RIT - Asociaţia Tinerilor din Judeţul Covasna, fiind în prezent preşedintele Asociaţiei MIERT - Conferinţa Tineretului Maghiar din România şi preşedinte executiv adjunct responsabil de tineret în cadrul Uniunii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.