Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secretarul general PSD Ilfov: Primarul Petre Iacob nu pleacă la alt partid. Eu sunt optimist, cred că vom câștiga alegerile

psd ilfov

Secretarul general PSD Ilfov, Florian Puiu, a declarat marți, pentru ȘTIRIPESURSE.RO, că în organizația județeană nu există disensiuni și că este optimist că social-democrații vor câștiga alegerile europarlamentare în Ilfov, după ce primarul PSD al orașului Popești-Leordeni, Petre Iacob, a spus ȘTIRIPESURSE.RO că a demisionat din funcția de vicepreședinte PSD Ilfov și s-a declarat convins că partidul nu are nicio șansă în județ în fața PNL la scrutinul pentru Parlamentul European.

„Am vorbit cu dl primar, nu există probleme. E o știre falsă. Nu se pune problema ca el vreodată să-și dea demisia din partid. Și-a dat demisia doar din funcția de vicepreședinte. Nu are legătură cu partidul, e activist convins. Atât”, a spus Florian Puiu, secretar general PSD Ilfov, pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Întrebat cum comentează afirmația primarului Petre Iacob, potrivit căruia PSD nu are nicio șansă în Ilfov împotriva liberalilor, secretarul general PSD Ilfov a spus că el este optimist.

„Eu sunt optimist, eu cred că vom câștiga alegerile, de-asta sunt membru și am activitatea aceasta. Dânsul a spus că are o vârstă, că lasă echipa tânără să conducă. Nu pleacă la alt partid, este o chestiune a noastră internă. Petre Iacob este un om de cuvânt, este o chestie de onoare pe care el a vrut să o reglementeze. Legate de celalalte aspecte că ar exista disensiuni, nu există nici cea mai mică disensiune în organizația de Ilfov și asta se va vedea pe parcurs”, a declarat Florian Puiu.

De asemenea, PSD Ilfov a postat pe pagina de Facebook a partidului o declarație atribuită primarului din Popești-Leordeni în care Petre Iacob dezminte existența unor tensiuni în organizația județeană și spune că va fi alături de colegii săi „necondiționat”. „Voi rămâne membru PSD și îmi voi arăta sprijinul și respectul pentru actuala conducere a PSD Ilfov, fix așa cum am prezentat pentru fiecare lider al Organizației începînd cu anii 2003-2004 și până în prezent. În încheiere doresc să îmi asigur încă o dată colegii, că așa cum am transmis și echipei județene, eu voi fi tot aici când probabil o parte dintre actualii colegi, ne vor saluta din sânul altor partide!", se mai arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a PSD ilfov.

Primarul PSD al orașului Popești-Leordeni (Ilfov) a declarat, marți, în exclusivitate pentru ȘTIRIPESURSE.RO, că și-a dat demisia din funcția de vicepreședinte județean al partidului. Edilul Petre Iacob a spus că a fost o greșeală dizolvarea fostei echipe de conducere PSD Ilfov pentru că Gabriela Firea, fostul președinte al filialei, era „un nume în România”. Primarul a adăugat că la Ilfov PSD nu are nicio șansă împotriva liberalilor la alegerile europarlamentare din 26 mai. Dacă PSD îl dă afară din partid, a adăugat acesta, va rămâne independent.

Citește și: PSD anunță mitinguri în toată țara: Vom fi prezenți non-stop printre oameni, până în ziua alegerilor .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.