Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secretul lui Călin Donca a ieșit la iveală! Secretara-amantă, implicată în tunurile de milioane de euro date de milionarul vedetă

Radu Pop
evz.ro
Calin-Donca

Secretul lui Călin Donca a ieșit la iveală! Secretara-amantă, implicată în tunurile de milioane de euro date de milionarul vedetă

Călin Donca este disperat și încearcă cu orice preț să scape de arest! Avocații milionarului au invocat motive incredibile în fața judecătorilor și susțin că nu sunt suficiente probe împotriva clientului lor. Oamenii legii nu s-au lăsat impresionați de pledoariile lui Donca și a avocaților săi și au extins ancheta până la secretara lui, despre care surse judiciare afirmă că i-ar fi și amantă, anunță romaniatv.net.

Secretara-amantă, implicată în tunurile de milioane de euro date de milionarul vedetă. Călin Donca a mers luni în fața judecătorilor de la Curtea de Apel Brașov, unde a cerut înlocuirea arestului preventiv cu măsura controlului judiciar.

Secretara-amantă, implicată în tunurile de milioane de euro date de milionarul vedetă

Aflat în arest de mai bine de o săptămână, Călin Donca a susținut în fața instanței că nu se va sustrage anchetei și a cerut eliberarea sa pe motiv că trebuie să se ocupe de afacerile sale, dar și de cei cinci copii ai săi.

Nici avocații nu s-au lăsat mai prejos și au cerut judecătorilor cercetarea milionarului sub control judiciar. Aceștia au dat asigurări că Donca este de buna credință și nu există riscul ca el să fugă. Mai mult, aceștia au subliniat că nu există probe solide pentru niciuna dintre acuzațiile pe care i le aduc procurorii DIICOT milionarului vedetă.

„S-a plâns vreun investitor că a fost indus în eroare? S-a plâns cineva că a fost prezentată vreo afacere într-un mod nereal? Toată lumea a știut – cu bună credință prezentate – toate datele și toate posibilitățile de eventual profit”, a declarat Bogdan Cimbru, avocatul lui Călin Donca.

Totodată, apărătorii lui Donca spun că nu există infracțiunea de grup infracțional organizat pentru că milionarul nu s-a întâlnit cu altcineva decât cu soția și o apropiată a familiei care îi vizita foarte des și despre care surse din anchetă spun că i-ar fi amantă.

Oamenii legii nu s-au arătat impresionați de discursurile lui Donca și a avocaților săi și spun că ar putea extinde ancheta și la afacerea cu panouri fotovoltaice.

Cum înșela Călin Donca oamenii pe rețelele de socializare

Milionarul de la Chefi la cutite a fost arestat preventiv pentru 30 de zile la cererea procurorii antimafia. Cu toate acestea, autoritățile au fost mai blânde cu soția afaceristului, mama a cinci copii care va fi cercetată în libertate. Cei doi soți, dar și alte persoane sunt acuzați în dosarul de la DIICOT de evaziune fiscală, delapidare și constituire de grup organizat de criminalitate economico-financiară.

Până să fie reținut de procurorii DIICOT pentru evaziune fiscală și delapidare, Călin Donca poza într-un om de afaceri modest care a pornit de la zero și care a reușit să ajungă unul dintre cei mai bogați români muncind din greu.

Afaceristul care riscă ani grei de închisoare pentru escrocherii de milioane de euro făcea în mod frecvent pe lupul moralist pe rețelele de socializare, unde le dădea oamenilor sfaturi despre cum să ajungă milionari prin muncă.

”Nicio zi fără sport, a fi bogat, indiferent de unde ești plătește prețul ca să iei recompensa pe care majoritatea le este prea lene să ajungă la ea (…) Dacă faci o școală să ajungi milionar, o faci degeaba. Școala trebuie să îți dea o bază, să îți dea o pornire. Trebuie să o faci pentru că nu este grea, iar cei care spun că vor să se lase de liceu ca să înceapă business-ul sunt începători nu zic mai mult pentru că ei nu înțeleg că liceul este o banalitate față de a fi antreprenor”, a declarat Călin Donca pe rețelele de socializare.

Nu de puține ori Călin Donca le-a povestit fanilor săi de pe rețelele de socializare cum a descoperit el cheia succesului și cum a reușit de fiecare dată să se ridice atunci când a ajuns în pragul falimentului.

”De fapt, eu am experiența unui foarte prost angajat pentru că am lucrat două săptămâni, după care am fost concediat pentru că nu am fost un bun angajat, dar pe partea de antreprenor am foarte multă experiență pe care am acumulat-o mai ales din durere, mai ales din picajele pe care le-am avut. Știți, am picat de două ori de la nivelul de milionar la nivelul de datornic și unii ziceți: Băi e nasol să fii la zero. Eu vă zic ca aveți o variantă și mai rea acea să fii la minus și să ceri împrumut de la oameni pe care i-ai ajutat, iar ei mai departe să nu te poată sau să nu vrea să te ajute. Și vedem că omul de afaceri muncește mai mult decât oricare dintre angajații săi, primește ca și bani mai puțin decât oricare dintre angajații săi, iar statistic vorbind primii doi ani, majoritatea intră în faliment și își pierd acea investiție cu care au început. De aceea aceste lucruri care nu sunt deloc motivante ne dau pe foarte mulți dintre noi înapoi în momentul în care ne gândim la afaceri, în momentul în care ne gândim să facem bani”, a mai spus afaceristul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.