Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sectii de votare, DESCHISE. Unde se voteaza DEJA

alegeri

Unele sectii de votare s-au deschis deja de cateva ore si oamenii sunt asteptati sa voteze de la ora 20.00 a Romaniei. Nu s-a furat startul insa, este vorba despre sectiile de votare din afara tarii care se deschid mai devreme din cauza diferentei de fus. Prima sectie de votare deschisa este cea din Noua Zeelanda, informeaza MAE.

"Procesul de votare la scrutinul din 2 noiembrie 2014 pentru alegerea Preşedintelui României va începe în afara ţării la secţia de votare organizată în Noua Zeelandă (Auckland) astăzi, 1 noiembrie, la ora 20.00, ora României. Având în vedere diferenţele de fus orar, următoarele secţii care se vor deschide la ora 22.00, ora României, sunt cele din Australia (Canberra, Sydney, Brisbane, Melbourne).

Conform legii, votarea începe la ora 7.00, ora locală şi se desfăşoară până la ora 21.00, ora locală, când secţia de votare se închide", precizeaza MAE intr-un comunicat de presa.

Pe site-ul MAE pot fi gasite adresele sectiilor de votare din afara tarii, in cadrul unei sectiuni dedicate alegerilor prezidentiale.

"Reamintim că, pentru a facilita accesul cetăţenilor români din afara ţării la secţiile de votare, MAE a elaborat harta interactivă a secţiilor de votare din străinătate, o aplicaţie dezvoltată pe platforma Google Maps. Harta este disponibilă aici: http://www.mae.ro/harta-sectii-2014.

Mai multe informaţii privind desfăşurarea în străinătate a alegerilor prezidenţiale sunt disponibile accesând secţiunea special dedicată acestui scrutin de pe site-ul MAE, link: http://www.mae.ro/prezidentiale-2014, precum și de pe site-urile misiunilor diplomatice", precizeaza MAE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.