Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sediu PSD, vandalizat cu borcane cu gem după condamnarea lui Dragnea / FOTO

psd sigla

Reprezentanții PSD Mureș au anunțat, pe Facebook, că sediul din Târgu-Mureș al partidului a fost vandalizat azi-noapte. Potrivit PSD, mai multe borcane cu gem au fost aruncate în reclama luminoasă amplasată deasupra intrării în sediu, care a fost și spartă.

Reprezentanții partidului au depus o plângere la poliție, în jurul orei 6.00 dimineața.

Ce a învățat Carmen Dan de la Gabriela Firea: Nu îmi voi închide pagina de Facebook. Nu intenționez să șterg comentariile

„Sediul Organizației Județene al PSD Mureș a fost vandalizat, în noaptea de 21 spre 22 iunie 2018. Autori necunoscuți au aruncat cu mai multe borcane care conțineau gem în reclama luminoasă amplasată desupra intrării sediului din Piața Trandafirllor nr 14. Poliția Municipiului Tîrgu - Mureș a fost sesizată în jurul orei 6,00 de către Poliția Locală Tîrgu - Mureș. 
În acest sens Organizația Județeană PSD Mureș a depus o reclamație în vederea identificării autorului, tragerii la răspundere și a recuperării prejudiciului cauzat.
Ne exprimăm regretul că astfel de fapte au loc chiar în Tîrgu - Mureș, un oraș renumit în țară pentru liniștea și ordinea publică. Nu înțelegem acest mod violent de a îți exprima opinia politică, simpatia sau antipatia pentru o anumită formațiune. Din păcate unele violențe verbale din spațiul virtual iată că se transpun și în realitate.
Suntem convinși că în cel mai scurt timp cei vinovați vor fi identificați și trași la răspundere.”, se arată pe pagina de Facebook a PSD Mureș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.