Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şef din Poliţie, în spital după ce a fost BĂTUT de trei bărbaţi

blog.leuchterag.ch
monitor spital

Şeful serviciului de siguranţă rutieră din cadrul Poliţiei Locale Galaţi a ajuns în spital, după ce a a fost agresat fizic de trei bărbaţi pentru că i-a atras atenţia unei femei să-şi parcheze regulamentar maşina. Poliţiştii efectuează cercetări pentru loviri şi alte violenţe, potrivit NEWS.RO.

Citeşte şi: Lovitură GREA dată de modificarea Codului Fiscal: Zeci de mii de firme NU pot să majoreze salariile

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi, Aurelia Bogatu Matei, a declarat, joi, că incidentul a avut loc miercuri seara, în jurul orei 19.45, când şeful serviciului de siguranţă rutieră din cadrul instituţiei, aflat în timpul liber, pe strada Brăilei din municipiu, i-a atras atenţia unei femei că şi-a parcat maşina neregulamentar, ocupând două locuri de parcare.

"Colegul nostru i-a spus să-şi parcheze maşina regulamentar, doamna a devenit irascibilă, iar colegul nostru a spus că în condiţiile acestea va suna la Poliţia Locală pentru a veni un echipaj în zonă. El a urcat în maşină şi în timp ce vorbea cu dispeceratul instituţiei, au apărut trei indvizi, cu o altă maşină, care au început să-l lovească în zona feţei. Totul s-a întâmplat în timp ce el era în maşină, prin geamul de la portieră, care era deschis. El nu a putut interacţiona în niciun fel, i-au spart telefonul în mod intenţionat pentru că au văzut că vorbeşte la acesta, şi au plecat şi doamna, şi cei trei indivizi", a spus reprezentanta Poliţiei Locale Galaţi.

Ulterior, şeful serviciului de siguranţă rutieră din cadrul Poliţiei Locale Galaţi, Bogdan Dănuţ, de 48 de ani, care a suferit mai multe leziuni în zona feţei, a apelat de pe telefonul personal servciul 112, iar în prezent este internat la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, la secţia ORL, pentru tratament şi investigaţii.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Costin Gabriela, a declarat că în prezent poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru loviri şi alte violenţe.

Citeşte şi: Noi creşteri RECORD pentru Euro, la doar o zi de la 'revoluţia fiscală' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.