Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şefa CSM intră în COLIMATORUL Secţiei pentru procurori - Aceştia cer Liei Savonea toată documentaţia privind iniţiativa de modificare a Legii ANI

procurori csm

Magistraţii Secţiei de procurori din Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) i-au cerut şefei instituţiei, Lia Savona, să le prezinte toată documentaţia ce a stat la baza iniţiativei din luna iulie, de modificare a Legii ANI, potrivit unui comuniat de presă postat pe pagina de internet a Consiliului.

"Având în vedere dezbaterile publice generate de iniţiativa  Consiliului Superior al Magistraturii de modificare a Legii nr. 176/2010 privind integritatea în exercitarea funcţiilor şi demnităţilor publice, Secţia pentru procurori face următoarele precizări:

În data de 4 octombrie patru membri ai Secţiei au solicitat preşedintelui Consiliului Superior al Magistraturii întreaga documentaţie care a stat la baza lucrării având acest obiect, inclusiv actele în care s-au consemnat opiniile minoritare formulate în legătură cu modificările care au generat îngrijorare în rândul opiniei publice şi al magistraţilor.

Facem precizarea că o parte a membrilor Secţiei pentru procurori nu a participat la  şedinţa Comisiei nr.1 din data de 03.07.2019, dată  în care au fost dezbătute aceste modificări,  nefiind accesibilă nici ulterior forma care ar fi fost transmisă Comisiei juridice a Senatului României.

După ce vom avea acces la toate înscrisurile, vom reveni public cu precizări pe marginea acestui subiect", se arată într-un comunicat de luni postat pe pagina de internet a instituţiei.

Citeşte şi: Preşedintele CSM denunţă acţiuni de discreditare: ANI a divulgat informaţii nepublice

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.