Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șefa departamentului Politic de la Antena 3 pleacă la Digi24

antena 3

În timp ce de la postul de televiziune Digi24 mai mulți jurnaliși au plecat în ultimul timp și stațiile locale au fost închise iată că au loc și angajări. Jurnalista Adriana Duțulescu, jurnalistă cu vechime în domeniul politic și care a condus secția politic la Antena 3, preia de luni poziția de redactor-șef al site-ului Digi24.ro, relatează hotnews.ro.

Citește și: Încă un val de plecări de la Digi24: trei jurnaliste au anunțat că părăsesc postul de televiziune

Ea a scris un mesaj pe Facebook: "Spoiler alert: Călătoria neasteptata a hobbitului continua (si sper sa fie mai puțin plictisitoare decât filmul) De luni ma întorc la prima mea iubire, de care mi-a fost foarte foarte dor. Ma întorc la presa scrisă, cea care m-a facut ce sunt astăzi si care, mai ales, m-a facut fericită. De luni voi intra in familia Digi 24, ca redactor șef al site-ului Digi24.ro. Stay tuned!"

Citește și: Încă o DEMISIE cu SCANDAL la Digi 24: 'Șefii mei pătează cuvântul de jurnalist'

Adriana Duțulescu și-a dat demisia de la Antena 3 pe 1 martie. Ea venise la Antene în 2011, după ce, în prealabil, a lucrat la mai multe ziare centrale - Național, România liberă, Cotidianul, Jurnalul Național.

Citește și: ’În mod normal, primești o primă. Eu sunt dată afară’-Povestea jurnalistei Digi24 concediată pentru o exlusivitate cu Viorica Dăncilă

Ea vine la Digi24.ro la o lună după ce a fost anunțată demiterea conducerii din ultimii ani a acestui site, asigurată de Dan Turturică și Laurențiu Mihu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.