Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Seful baronilor se contrazice singur la televizor

oprisan

Seful baronilor PSD Marian Oprisan, presedintele CJ Vrancea s-a contrazis singur intr-o interventie telefonica la Antena 3.

Pus in fata unei declaratii pe care a facut-o la Romania TV, citata de stiripesurse.ro, Marian Oprisan a declarat ca site-ul stiripesurse.ro minte.

"Este un site care face niste jocuri care are un politician in spate. Nu intotdeauna spune adevarul", a spus Marian Oprisan, refuzand sa nominalizeze politicianul la care face referire.

Citindu-i-se propria declaratie acesta pana la urma a recunoscut-o, ba chiar a reluat un fragment din ea: "N-am zis nimic de baroni, dar principiul trebuie aplicat de sus pana jos", iar apoi a nuantat-o : "Important e sa gasim calea buna. Presedintele PSD poate sa fie sau sa nu fie premier".

Iata declaratia initiala a lui Marian Oprisan citata de stiripesurse.ro:

"Principiul complet este ca de la nivel judeţean, unde preşedintele de consiliu judeţean nu mai poate fi preşedinte de partid, să se meargă la nivel naţional: nici miniştrii să nu mai fie vicepreşedinţi la partid, nici vicepremierul să nu mai fie preşedinte executiv şi nici premierul să nu mai fie preşedintele partidului. Dacă vorbim de acest principiu pe echilibru nu putem vorbi doar de unii. Acest principiu trebuie să funcţioneze de jos până sus".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.