Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şeful Poliţiei Rutiere din Brăila a fost descoperit de ANI cu o avere pe care nu o poate justifica, mutat pe altă funcţie

integritate

Şeful Poliţiei Rutiere Brăila, comisarul Bogdan Zotoi, descoperit la sfârşitul săptămânii trecute de Agenţia Naţională de Integritate (ANI) cu o avere de peste 135.000 de lei pe care nu a putut-o justifica, a fost împuternicit pe o altă funcţie, cea de şef Serviciu Cabinet în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), potrivit informaţiilor confirmate de reprezentanţi ai instituţiei.

Bogdan Zotoi, în vârstă de 40 de ani, este absolvent al Academiei de Poliţie, promoţia 1999, specializarea "rutier" şi a ocupat funcţia de şef al Serviciului Poliţiei Rutiere Brăila din 2010. În prezent, funcţia de şef al Serviciului Poliţiei Rutiere Brăila a fost preluată de Cosmin Şerbănescu, de la Biroul Rutier al Poliţiei Municipiului Brăila.

ANI a stabilit că Bogdan Zotoi, funcţionar public cu statut special de ofiţer de poliţie în cadrul IPJ Brăila, nu poate justifica o avere de 135.988 de lei, conform Agerpres. Totodată, ANI a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Galaţi, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate în perioada exercitării funcţiei respective de către Bogdan Zotoi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.