Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şeful PSD Neamţ dă cu TUNUL - 'Guvernul Orban a stabilit un nou record negativ - o ordonanţă pe oră'

facebook.com
Ionel Arsene

Guvernul Orban a stabilit un nou record negativ după ce a adoptat în ultima şedinţă de guvern 25 de ordonanţe de urgenţă, a scris, miercuri, pe pagina sa de Facebook, preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene, potrivit Agerpres.

"Guvernul Orban stabileşte un nou record negativ: o ordonanţă pe oră! După cum ne-au obişnuit de când sunt la putere, cu şedinţe de Guvern în zilele libere sau pe înserat, peneliştii nu se dezmint şi au mai comis-o o dată! Ştiind că astăzi vor pleca acasă, aseară au pregătit un ultim tun! Au adoptat, acţionând noaptea ca hoţii, 25 de ordonanţe de urgenţă", a spus Ionel Arsene.

Citeşte şi: A venit vremea 'EVALUĂRII' - Fostul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader, este acuzat de o asociaţie că a folosit spaţiile Universităţii AIC în spectru politic

Preşedintele PSD Neamţ a precizat că toate ordonanţele adoptate în ultima şedinţă de guvern urmăresc doar interesele de partid şi au fost gândite să fie în favoarea clientelei lor politice, dar în detrimentul total al cetăţenilor.

"După ce au făcut cadou 3 miliarde companiilor petroliere, 1,8 miliarde băncilor şi companiilor din energie, marţi noaptea au încercat să ajute şi o bancă străină, scutind-o de la plata a 1,3 miliarde! Tot împotriva românilor au decis privatizarea sistemului de sănătate, în defavoarea spitalelor publice. Astfel, clinicile private s-au racordat la banul public, fără a oferi pacienţilor garanţia că nu vor trebui să scoată bani din buzunar pentru a fi trataţi", a scris liderul PSD Neamţ.

Ionel Arsene a adăugat că ordonanţa prin care a fost modificată legea electorală este "total neconstituţională şi nedemocratică" şi legiferează turismul electoral.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.