Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şeful Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie, despre cazul Kovesi: 'Trebuie să înțelegem că ne aflăm într-o procedură penală'

Mediafax
gheorghe stan

Gheorghe Stan, procurorul-şef al Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ), anunţă că toate elementele de interes public despre dosarul în care Laura Codruţa Kovesi a fost pusă sub control judiciar vor fi comunicate instituţional. Procurorul a declarat, pentru STIRIPESURSE.RO, că SIIJ ţine cont de limitele legale în comunicarea publică.

"Vom emite un comunicat de presă în cursul zilei de mâine. Toate informaţiile de interes public vor fi comunicate instituţional, cu respectarea tuturor garanţiilor procesuale. Înțeleg interesul public, înțeleg tendiţa presei de a afla sau de a dezbate, însă trebuie să înțelegem că ne aflăm într-o procedură penală", a declarat Gheorghe Stan.

Fosta şefă DNA Laura Codruţa Kovesi a fost plasată, joi, sub control judiciar de procurorii Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie (SIIJ) în dosarul în care este acuzată de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă în legătură cu aducerea în ţară a fostului director FNI Nicolae Popa, au declarat surse judiciare pentru STIRIPESURSE.RO.

Potrivit surselor, lui Kovesi i s-a comunicat că are calitatea de inculpat în acest dosar.   Kovesi a fost audiată peste şase ore la SIIJ, iar la ieşire a declarat că i s-a interzis să vorbească cu presa, considerând că aceasta este o măsură de a-i "închide gura".

CITEȘTE ȘI: NU ignora aceste sunete la maşină! Sunt semnele că trebuie să mergi urgent la service .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.