Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şeful SRI, mesaj de condoleanţe pentru Casa Regală a României: 'Sper că Familia Regală va rămâne alături de societatea românească'

hellvig sri

Directorul Serviciului Român de Informaţii, Eduard Hellvig, a transmis pe pagina oficială de Facebook a instituţiei un mesaj de condoleanţe după decesul Majestăţii Sale, Regele Mihai I. Hellvig susţine că românii au datoria să păstreze vie în memorie amintirea patriotismului şi curajului Majestăţii Sale. "Îmi exprim speranța că Familia Regală va rămâne alături de societatea românească în proiectele sale majore", se mai arată în mesajul transmis de Hellvig.

Citeşte şi: Klaus Iohannis anunţă DOLIU NAŢIONAL după decesul Regelui Mihai: 'Este o mare pierdere pentru România, pentru români...'

"Am primit cu adâncă tristețe vestea trecerii la cele veșnice a Majestății Sale Regelui Mihai I al României. Ca fost șef al statului român și ultim supraviețuitor de mare însemnătate al celui de-al Doilea Război Mondial în Europa, viața sa în serviciul cetățenilor lasă o amprentă profundă asupra României moderne.
Avem datoria ca, mai ales în aceste clipe, să păstrăm vie în memoria națiunii noastre amintirea exemplelor de patriotism, curaj și demnitate de care Majestatea Sa a dat dovadă în momentele cruciale pentru România secolului XX.
Transmit, în numele meu și al Serviciului Român de Informații, condoleanțe Casei Regale a României și îmi exprim speranța că Familia Regală va rămâne alături de societatea românească în proiectele sale majore, ca un reper constant de moralitate și forță unificatoare.

Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Majestatea Sa!

Eduard Hellvig, directorul Serviciului Român de Informații", se arată în mesajul postat pe Facebook.

Citeşte şi: Liviu Dragnea, mesaj CUTREMURĂTOR după decesul Regelui Mihai I: 'Golul pe care îl lasă în urmă este imens...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.