Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Segărceanu, OPTIMIST după prima zi Fed Cup: Să ne pregătim, să fim uniţi şi sperăm să iasă bine

www.libertatea.ro
Florin Segărceanu

Capitanul nejucător al echipei României de Fed Cup, Florin Segărceanu, a analizat prestaţia tricolorelor după prima zi a duelului cu Cehia şi se declară mulţumit de scor, 1-1.

În primul joc de la Ostrava, Mihaela Buzărnescu (29 WTA) a fost învinsă de cea mai bine clasată jucătoare a Cehiei (5 WTA), scor 1-6, 4-6. Simona Halep (3 WTA) şi-a respectat statutul de favorită în partida secundă şi a învins-o în două seturi pe Katerina Siniakova (44 WTA), 6-4, 6-0, scrie Mediafax.

Citește și: Codrin Ștefănescu ANUNȚĂ RĂZBUNAREA PSD după plecările la Pro România: Ne pregătim să primim între 8 şi 11 parlamentari din alte partide

"Cred că este un scor echitabil. Ne-am fi dorit un 2-0, dar suntem foarte realişti şi ştim că doar o minune ne-ar fi făcut să o învingem pe Pliskova într-o formă bună. Ea a jucat foarte bine, este într-o perioadă foarte bună şi calculul hârtiei arăta că o să fie 1-1. Suntem mulţumiti, important este că Simona a jucat bine şi contează foarte mult ziua de duminică. Să ne pregătim, să fim uniţi, vorbim şi sperăm să iasă", a declarat Segărceanu la conferinţa de presă de sâmbătă.

Fostul tenismen a discutat şi despre prezenţa benefică a Simonei Halep în echipa de Fed Cup şi despre atracţia care o generează fostul număr 1 mondial în rândul suporterilor.

"Simona este alături de colegele ei, avem o atmosferă foarte bună la echipă şi, bineînţeles, ne ajută şi pe noi. Oriunde este Simona avem şi public, sunt români şi toţi aceştia care au venit să o vadă pe ea ne sprijină şi pe noi, ca echipă", a mai spus acesta.

Deşi s-a vehiculat varianta ca Mihaela Buzărnescu să fie înlocuită în partida de duminică cu Irina Begu sau Monica Niculescu, Segărceanu spune că sunt puţine şanse ca acest lucru să se întâmple: "Nu mă gândesc la acest lucru, mai avem timp. O să mergem împreună la masă, o să mai stăm de vorbă. În primul rând trebuie să pregătim primul meci, al Simonei. După aceea, mai vedem", a încheiat Florin Segărceanu.

În a doua zi de întrecere, Simona Halep o întâlneşte pe Karolina Pliskova, de la ora 14:00. După duelul de foc dintre cele două jucătoare de top ale clasamentului WTA, Mihaela Buzărnescu o va înfrunta pe Katerina Siniakova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.