Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecţionera echipei feminine de hochei pe iarbă a Olandei, Alyson Annan, a fost concediată, fiind acuzată de abuzuri psihologice contra jucătoarelor ei

obiectivbr.ro
hochei pe iarba feminin

Alyson Annan, selecţionera echipei feminine de hochei pe iarbă a Olandei, campioană olimpică la Tokyo, a fost concediată miercuri după o investigaţie în care a fost acuzată de abuzuri psihologice contra jucătoarelor ei, transmite EFE, citat de Agerpres.


Investigaţia, dezvăluită în noiembrie de canalul public NOS, s-a axat pe presupuse abuzuri verbale şi psihologie din partea australiencei şi pentru legea ''omerta'' impusă în vestiar.

După mai multe audieri ale jucătoarelor, Federaţia olandeză de hochei a desemnat un supervizor extern care va avea obiectivul de a ameliora cultura de grup şi a concediat-o pe Annan, care a recunoscut că lucrurile pot fi îmbunătăţite, dar avea un mod de abordare a situaţiei diferit de cel al federaţiei.

Annan a preluat naţionala Olandei în octombrie 2015 şi de atunci a cucerit un campionat mondial (2018), două titluri europene (2017, 2019) şi titlul olimpic la Tokyo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.