Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecţionerul Angliei, înaintea meciului cu Italia: 'Suntem în finală pentru a o câştiga'

www.agerpres.ro
Gareth Southgate

Selecţionerul Angliei, Gareth Southgate, este încrezător în capacitatea elevilor săi de a câştiga finala EURO 2020, în faţa reprezentativei Italiei, sâmbătă seara, pe stadionul Wembley din Londra.

"Suntem într-o finală şi suntem aici pentru o a câştiga. Mă bucur de modul în care am reprezentat oamenii şi moştenirea care a existat, însă acum important este să aducem trofeul acasă", a declarat Southagate în faţa ziariştilor, potrivit agerpres.ro.

Antrenorul care a calificat Anglia în prima sa finală la un Campionat European, a primit o scrisoare din partea reginei Elisabeta a II-a, care a felicitat echipa pentru această performanţă şi i-a urat succes în finală.

"A fost minunat să primim o scrisoare din partea reginei şi a premierului, adresată întregii echipe. Am avut, de asemenea, parte de o plecare excelentă din cantonamentul de la St George Park, unde toţi vecinii au ieşit şi s-au aliniat pentru a-şi lua rămas bun, aşa că vă puteţi face o idee despre ceea ce înseamnă asta pentru noi", a dezvăluit Southgate.

Selecţionerul englez a ţinut să precizeze că a pregătit meciul cu Italia ca pe orice altă partidă, chiar dacă toţi elevii săi sunt conştienţi de importanţa acestei finale.

"Pentru noi, duminică va fi o zi normală de meci. Jucătorii sunt gata şi ştiu cum este să joci astfel de partide. În finală, cheia este să joci la adevăratul tău nivel. Multe echipe au un regres în finală pentru că nu reuşesc să atingă nivelul din meciurile precedente. Trebuie să transpui în meci ceea ce faci la antrenament. Jucătorii ştiu că pregătirea este importantă, în condiţiile în care fiecare adversar este diferit. Aşteptăm acum finala cu Italia, un meci minunat împotriva unui adversar genial, foarte bun din punct de vedere tehnic, foarte organizat. Este o mare provocare pentru noi", a mai spus Gareth Southgate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.