Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecţionerul echipei Angliei, Gareth Southgate: Mentalitatea, chiar şi pentru un meci ca cel de astăzi, modul în care am jucat, a fost formidabil

www.agerpres.ro
Gareth Southgate

Selecţionerul echipei Angliei, Gareth Southgate, a felicitat jucătorii şi staff-ul "pentru acest an frumos", după ce echipa sa a stabilit scorul zilei de luni, 10-0 cu San Marino, în preliminariile Cupei Mondiale de fotbal din 2022, relatează AFP, citat de agerpres.

"Această calificare am câştigat-o în deplasare, la Budapesta, la Varşovia, în Albania... Eu vreau să felicit toţi jucătorii noştri şi staff-ul pentru acest an frumos. Mentalitatea, chiar şi pentru un meci ca cel de astăzi, modul în care am jucat, a fost formidabil", a spus Southgate.

"Am avut 19 meciuri anul acesta, sunt multe în termeni de meciuri internaţionale şi sunt multe învăţăminte. Vom avea acum o bună oportunitate să ne uităm la ce am făcut în ultimele luni şi să analizăm tinerii jucători, să vedem cum pot ei progresa şi care este experienţa de care au nevoie în următoarele şase sau şapte luni, înainte de Cupa Mondială", a adăugat Gareth Southgate.

Anglia s-a calificat la Cupa Mondială din Qatar după ce a câştigat Grupa I, surclasând San Marino cu 10-0, în deplasare, meci în care Harry Kane a marcat patru goluri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.