Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecţionerul Fernando Santos, criticat de presa portugheză

https://www.besoccer.com/n
fernando santos

Selecţionerul Fernando Santos a fost criticat de presa portugheză după ce echipa sa, deţinătoarea trofeului, a cedat clar în faţa Germaniei, 2-4, sâmbătă, la EURO 2020, transmite AFP, potrivit Agerpres.


Santos, 66 de ani, numit în 2014, are contract până în 2024, iar presa nu pune deocamdată problema menţinerii sale în funcţia de selecţioner, însă vede în el principalul responsabil pentru deruta suferită.

"Fernando Santos incapabil să demonteze tactica germanilor", scrie duminică pe prima pagină ziarul Record, care vorbeşte în coloanele sale despre "dezastrul de la Munchen".

Citește și: Locurile și FELUL în care BANII din firmele Adamescu au fost DAȚI judecătorilor TB

Toate cele trei ziare portugheze de sport reproşează echipei că a primit goluri foarte asemănătoare, nereuşind să corecteze slăbiciunile de pe flancul drept, care i-au permis germanului Robin Gosens, cu un gol şi o pasă decisivă, să fie ales omul meciului.

"Germania a jucat previzibil (...) dar noi nu am reuşit să o stopăm, am întâmpinat dificultăţi pe flancul drept", a regretat selecţionerul după meci, repetând că îşi asumă "întreaga responsabilitate" pentru înfrângere.

Dintre cei unsprezece jucători portughezi care au început meciul, doar starul Cristiano Ronaldo, autorul primului gol, a fost cruţat duminică de critici.

În centrul furtunii a fost evoluţia slabă a mijlocaşilor defensivi Danilo Pereira şi William Carvalho, un tandem de care Fernando Santos este foarte ataşat.

Potrivit Futebol, Portugalia s-a apărat "cu săbii şi scuturi de lemn în faţa unui Panzer german".

Ziariştii lusitani au salutat disponibilitatea şi intensitatea arătate de mijlocaşul lui Lille, Renato Sanches, introdus la începutul reprizei a doua în locul lui Bernardo Silva care a fost din nou prea limitat pe plan fizic.

Portugalia, care în meciul său de debut la EURO 2020 a învins Ungaria cu 3-0, a pierdut pentru a doua oară la EURO la o diferenţă mai mare de un gol (0-2 cu Elveţia, în 2008, a fost prima oară).

În ultimele partide din grupă, pe 23 iunie vor avea loc meciurile Germania - Ungaria (Munchen) şi Portugalia - Franţa (Budapesta). Câştigătoarea Grupei F va juca în optimile de finală la Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.