Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecționerul Mexicului, după înfrângerea cu Argentina: 'Va fi greu în ultimul meci, dar noi vom da totul, vom lupta până la capăt. Putem să mergem mai departe'

dohanews.co
qatar world cup

Selecţionerul naţionalei de fotbal a Mexicului, Gerardo Martino, a afirmat sâmbătă seara, după înfrângerea echipei sale în faţa Argentinei, 0-2, la CM de fotbal din Qatar, că jucătorii săi vor lupta să câştige ultima partidă a grupei şi încă speră la calificarea în optimile de finală, scrie Xinhua.

Mexicul va trebui să câştige ultimul meci împotriva Arabiei Saudite miercuri, cu o diferenţă cât mai mare, pentru a avea vreo şansă de a trece în optimi, scrie agerpres.ro.

"Atâta timp cât există posibilitatea de a ne califica, vom continua să luptăm. Oamenii spuneau că Argentina trebuie să câştige în seara asta, dar şi noi trebuia să câştigăm. Va fi greu în ultimul meci, dar noi vom da totul, vom lupta până la capăt. Putem să mergem mai departe, şansele nu sunt pierdute, noi vom face tot ceea ce depinde de noi", a spus Martino.

Ultima dată când Mexic nu a trecut de grupe la un turneu final a fost la CM din 1990, iar Martino a spus că echipa sa "îşi va juca şansele până la capăt" pentru a evita o eliminare timpurie în Qatar.

Selecţionata Argentinei rămâne în cursă pentru optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, după ce a învins echipa Mexicului cu scorul de 2-0 (0-0), sâmbătă seara, pe Lusail Stadium din Al Daayen, în Grupa C.

Argentina, temătoare după catastrofa din meciul cu Arabia Saudită (1-2), a reuşit, graţie geniului lui Lionel Messi, să câştige acest meci vital, prin golurile înscrise de căpitanul său (64) şi de Enzo Fernandez (87).

Argentina are acum 17 victorii şi 14 egaluri cu Mexicul, care s-a impus doar de cinci ori (ultima oară în 2004).

Cele două echipe calificate din această grupă se vor decide miercuri 30 noiembrie, când se vor juca ultimele partide, Polonia - Argentina (Stadium 974 - Doha, 21:00) şi Arabia Saudită - Mexic (Lusail Stadium - Al Daayen, 21:00).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.