Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecţionerul Poloniei, după ce Lewandowki a ratat un penalti: Şi Zico, Platini sau Maradona au ratat. Aşa e fotbalul

content.thecoachingmanual.com/
Antrenor de fotbal

Selecţionerul Poloniei, Czeslaw Michniewicz, i-a luat apărarea lui Robert Lewandowski, după ce atacantul de la FC Barcelona a ratat un penalti la meciul Poloniei cu Mexic de la Cupa Mondială, potrivit news.ro.

"Când se ratează un penalti, mereu ne întrebăm de ce, dar numai el poate răspunde la această întrebare. Luni a exersat penaliuri şi nu a ratat niciunul. Acestea sunt lucruri care se întâmplă. Jucători foarte mari au ratat penaltiuri, Socrates, Zico, Platini, Maradona... Aşa e fotbalul. E păcat pentru Robert, pentru că ştiu cât de mult şi-a dorit să marcheze. Ştiu cât de greu este când ratezi aşa şi nu există nicio victorie la sfârşitul jocului. Avem ecrane în vestiar, am trecut în revistă acţiunile. Nu depinde de mine să-i spun ce ar trebui sau nu ar trebui să facă, dar ştiu că tot ne va ajuta în acest turneu. Meciul a fost foarte strâns, eram pe la minutul 60, ar fi fost un moment ideal pentru a marca. Sentimentul este dulce-amărui, pentru că ştim că trei puncte ar fi fost importante dar mai ştiu că în Rusia am început cu o înfrângere şi a fost greu. Totul depinde de noi.”, a spus el.

Echipa naţională a Mexicului a încheiat la egalitate marţi, scor 0-0, meciul din cadrul grupei C disputat împotriva echipei naţionale a Poloniei. Brigada de arbitri a meciului a avut în componenţa sa şi o femeie, pentru prima oară în istoria Cupei Mondiale.

Meciul a consemnat o premieră istorică: prima femeie componentă a unei brigăzi de arbitri la un turneu final de campionat mondial. Este vorba de franţuzoaica Stephanie Frappart, desemnată ca al patrulea arbitru. Cel mai important moment al partidei s-a consumat în repriza secundă. Mai întâi, în minutul 56, Hector Moreno l-a tras de tricou, în propriul careu, pe Lewandowski şi, după consultarea VAR, arbitrul australian Chris Beath a acordat penalti pentru Polonia. A executat Lewandowski, în stânga portarului Ochoa, însă veteranul goalkeeper mexican a respins şutul polonezului şi scorul a rămas 0-0 până la final

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.