Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecţionerul Portugaliei anunță că va demisiona de la cârma naționalei după ratarea directă la Cupa Mondială din Qatar

https://www.besoccer.com/n
fernando santos

Selecţionerul Fernando Santos a anunţat că va demisiona dacă echipa Portugaliei nu obţine calificarea la Cupa Mondială de fotbal din 2022, în urma barajului din luna martie, transmite EFE, citat de agerpres.

Selecţionata lusitană, cu Cristiano Ronaldo pe teren, a pierdut duminica trecută contra Serbiei (1-2) şi a ocupat locul secund în grupă, urmând să dispute barajul din martie la care participă alte 11 selecţionate europene pentru trei locuri la Mondialul din Qatar.

Fernando Santos a fost ţinta criticilor mediei naţionale pentru că nu a utilizat câţiva dintre cei mai în formă jucători din liga lusitană: Rafa (Benfica) nu a fost introdus pe teren, în timp ce Pedro Goncalves ''Pote'', de la Sporting Lisabona, nici nu a fost convocat.

Într-un interviu pentru postul TVI, Santos, care pe 24 septembrie a împlinit şapte ani pe banca tehnică a portughezilor, a declarat: ''Nu suntem încă în afara Mondialului din Qatar şi vom fi acolo. Dacă nu mergem la Mondial, voi părăsi selecţionata''.

Fernando Santos a câştigat cu Portugalia EURO 2016 şi Liga Naţiunilor 2019, iar următorul său obiectiv este calificarea la CM 2022. El a recunoscut că în ultimele meciuri din preliminarii nivelul de joc nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, dar este optimist în privinţa barajului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.