Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecționerul Robert Moreno a refuzat să participe la conferința de presă de după meciul cu România

Inquam Photos - George Călin
Inquam Robert Moreno

Selecționerul Robert Moreno a refuzat să participe la conferința de presă de după meciul cu România, disputat luni, la Madrid, scor 5-0, în ultimul meci din preliminariile EURO 2020. Presa din Spania scrie că tehnicianul a fost dezamăgit de hotărârea Federației de a-l schimba înainte de EURO 2020, potrivit Mediafax.

Potrivit Marca, Moreno a fost informat de Federația Spaniolă de Fotbal încă de dinaintea meciului cu România că nu va rămâne pe banca ibericilor și pentru Campionatul European din 2020. Cel mai probabil, Luis Enrique se va întoarce la cârma naționalei Spaniei.

Vezi și: Marcel Vela, START la curățenie! Doi grei din Poliție, EXECUTAȚI dintr-O LOVITURĂ! Schimbări de trupe la vârful MAI

Vestea plecării lui Robet Moreno a adus tristețe și în rândul jucătorilor naționalei Spaniei, care, potrivit sursei citate, au început să plângă când au aflat vestea.

O conferință de presă în care va fi oficializată plecarea lui Robert Moreno va avea loc marți, de la ora 12:30, ora Spaniei.

Moreno a preluat naționala Spaniei în luna iunie, după ce Luis Enrique a decis să se retragă temporar din cauza unor probleme în familie. Acesta a declarat în repetate rânduri că îi va lăsa locul lui Enrique când acesta va hotărî să revină.

Cu tehnicianul de 42 de ani pe bancă, Spania a obținut patru victorii și două remize în preliminarii și a încheiat pe locul 1 grupa F de calificare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.