Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecționerul României U21, Mirel Rădoi, despre înlocuitorul lui Cosmin Contra: 'M-aș bucura cel mai mult să vină Cosmin Olaroiu'

Evz.ro
Mirel Rădoi

Selecționerul României U21, Mirel Rădoi, nu consideră că e potrivit pentru a ajunge la naționala mare a României și susține că tehnicianul lui Jiangsu Suning, Cosmin Olăroiu, ar fi potrivit pentru acest post, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Viorica Dăncilă: Pot sa fac lucruri bune pentru oameni

România va juca ultimele două meciuri din preliminariile EURO 2020 cu Suedia și Spania și e obligată să-i învingă pe nordici și să facă cel puțin un egal cu ibericii. În caz contrar, Cosmin Contra poate părăsi naționala.

Mirel Rădoi este privit ca unul dintre posibilii înlocuitori ai lui Cosmin Contra, dar selecționerul naționalei de tineret a refuzat, cel puțin la nivel declarativ: "M-aș bucura cel mai mult să vină Cosmin Olaroiu, dar este foarte greu ca asta să se întâmple, știți și voi acest lucru

Citește și: Veste proastă pentru soțul Olguței Vasilescu- Decizia luată de instanță .

Vor să pară politicoși, să nu se spună că refuză echipa națională. Mi-e greu să cred că în România Federația poate să accepte un antrenor care să pregătească și echipa de club, și naționala. Mereu am crede că are și un interes ascuns, așa suntem noi, românii".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.