Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selena Gomez, acuzată că a încălcat regulile actorilor de la Hollywood

wikipedia.org
Selena Gomez

Actriţa şi cântăreaţa americană Selena Gomez a fost acuzată în această săptămână de mai mulţi internauţi pe Instagram că nu a respectat regulile grevei actorilor. Ea a fost criticată pentru că a postat un videoclip de promovare pentru serialul său "Only Murders in the Building", potrivit news.ro.

"Apreciat" de peste un milion de ori în 15 ore, videoclipul, care a fost filmat pe platoul de filmare al serialului de comedie cu Steve Martin şi Martin Short, a fost şters de pe contul ei urmărit de 428 de milioane de persoane.

Sindicatul a interzis în mod oficial membrilor săi să îşi promoveze serialele şi filmele în presă şi pe reţelele de socializare pe durata grevei. Nici Selena Gomez şi nici sindicatul SAG-AFTRA, care a iniţiat greva, nu au comentat incidentul.

Actriţa nu vorbeşte în videoclip şi nici nu-şi încurajează abonaţii să urmărească serialul, dar a menţionat în postare contul oficial "Only Murders in the Building". Mai mulţi abonaţi au acuzat-o că i-a ignorat pe grevişti.

Lupta dintre actori şi studiouri continuă. Ceremonia de decernare a premiilor Emmy tocmai a fost amânată cu aproape patru luni, iar Festivalul de Film de la Veneţia va fi lipsit de vedete de la Hollywood.

Actorii se opun AMPTP, care reprezintă studiourile, pentru a cere o remuneraţie mai echitabilă (veniturile lor au fost reduse de streaming) şi protecţie împotriva dezvoltării inteligenţei artificiale, care le-ar putea submina profesia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.