Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Selly a comis-o iar, a lovit 4 mașini: Probleme cu poliția - 'Ăsta care a venit era nesimțit, dar de o nesimțire fără margini'

Celebru pentru faima sa pe internet, Selly este notoriu pentru că își lovește frecvent mașina de 70.000 de euro. Cea mai recentă ispravă a sa este de la Bacău, unde plecase să susțină un concert cu trupa sa, 5Gang, despre care spusese că se desființează și că nu va mai susține reprezentații în public. În orașul din Moldova, Selly s-a ”lăudat” cum a avariat el patru mașini.

La Bacău, Șelly a avut de furcă cu doi polițiști, dar și cu un copil care îi luase capul la țintă cu pietricele. Andrei Șelaru a spus, pe un vlog de pe contul său, că echipajul de poliție care a venit să vadă ce se întâmplat a avut un comportament ”de o nesimțire fără margini”.

”Ăsta care a venit era nesimțit, dar de o nesimțire fără margini. Asta a început să urle să mutăm mașina că sunt copiii în pericol. ”, a relatat Selly.

Pentru că Selly și colegul său de trupă, Gami, au avut probleme cu mașinile, au fost nevoiți să staționeze în Bacău, iar în jurul lor s-au strâns zeci de copii. Mașina lui Gami, care nu mai putea fi pornită, fusese oprită într-o stație de taxi, iar copiii se aflau pe carosabil, astfel că a fost nevoie de intervenția polițiștilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.