Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatoarea Cristiana Anghel, nou atac la adresa lui Iohannis: 'Au jucat pe sufletele morților'

klaus iohannis lacrimi

Președintele României, Klaus Iohannis este supus unui atac extrem de dur. Un senator a sărit pur și simplu la gâtul șefului statului. Cristiana Anghel îl lovește fără menajamente pe Iohannis.

"Seara și ziua în care a fost numit „Guvernul meu” și în care domnul Iohannis a dat pe din afară de bucurie. Deci a uitat și de Colectiv, a uitat și de sufletele morților pe care a jucat pur și simplu, a jucat pe sufletele lor și pe lacri­mile celor care au rămas în urmă. Te duci tu și instalezi până în miez de noapte miniștrii? Ați mai pomenit așa ceva până acum? Te bâțâi, te... Deci, cum să zic, nu mai ai verticalitate, deși tu ai doi metri, pari un clovn, de bucurie că ai terminat cu Guvernul Ponta. Au jucat pe sufletele morților, au jucat pe lacrimile amărâților ălora de părinți care nu vor fi împăcați nicio­dată. În barul acela au fost concerte și de 800 de persoane, nu de trei, patru sute câte au fost atunci, și au fost arti­ficii, a fost în urmă cu un an și ceva un spectacol cu focuri, focuri, cruci, cu de toate. N-a luat nimic foc! Nu era interes atunci să ardă! Era interesul să ardă acum! N-am date exacte, dar am vorbit cu câțiva pompieri vechi și cu multă știință de carte, care au parti­cipat la multe incendii. Oamenii spun că ce s-a întâmplat acolo nu este normal.

Citește și: Liberalii s-au decis: Anunțul făcut din fruntea partidului

Nu este normal în sensul de amploare a focului raportat la timpul în care s-a petrecut. Nu este normal ca în câteva secunde să ia foc tot. Iar eu poate că n-aşfi crezut lucrul acesta dacă n-aș fi văzut bucuria nebună, pur și simplu au dat pe din afară de bucurie că s-a întâmplat ce s-a întâm­plat. Îmi spui că nu faci nimic de Ziua Națională a României pentru că, vezi Doamne, au fost morți în Colectiv, dar tu cu o săptămână înainte făcuseși dezastru și te bucuraseși în văzul lumii? Îi chemi după aceea pe părinții celor morți la Colectiv pentru concert și muzică la Parla­ment? Ați citit „Ca-pra cu trei iezi”, nu? Știți că răzbunarea caprei este să îl in-vite pe lup la po-mană, da? Și lupul acceptă să vină la pomană, da? Ce pățește după aceea asta e altă poveste. Dar lupul acceptă să vină la pomană, da? Nu știu dacă ați citit „Interpretarea ezoterică a basmelor” a lui Lovinescu... Ați vedea că în toate poveștile astea pe care noi le citim copi­ilor sau le citim noi când suntem copii există un filon ezoteric și o interpretare absconsă filozofică. Nicio poveste nu este cu adevărat doar o poveste. Ei, în momentul în care lupul acceptă să vină la pomană, mi se pare prea mult! Și ar merita să aibă soarta lupului", a tunat senatorul Cristiana Anghel pentru jurnalul.

Citește și: Un fost şef al serviciului secret american, dezvăluiri despre corupţia din România: Pe cine numeşte

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.