Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senator, apel în coronacriză: Cumpărați produse românești

www.pixabay.com
supermarket, produse

Senatorul Lucian Iliescu (PMP) a cerut joi „un act de curaj si patriotism economic” din partea marilor lanturi de magazine pentru sustinerea „producatorilor romani greu incercati in aceste zile prin lipsa pietei de desfacere”.

„Cer un efort in plus din partea pietei de retail sa achizitioneze marfuri sau produse fabricate in Romania, ca fiind un factor determinant in depasirea acestei crize globale care va lasa sechele in economia tarii. Dovada patriotismului trebuie sa inceapa cu fiecare dintre noi pentru a rezista acestui uragan economico-financiar.

Solicit Ministerului Agriculturii sa pună la punct un sistem de colectare prin direcţiile agricole în fiecare judeţ, evidenta stocurilor si crearea unui culoar verde pentru producătorii autohtoni. Stigatul disperat al fermierilor trebuie perceput ca un semnal de alarma pentru dezvoltarea puntii de legatura cu distribuitorii iar statul este singurul in masura sa intervina pentru a solicita pietei de retail sa dea dovada de patriotism”, a scris senatorul pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.