Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senator PSD de Alba, despre campania de vaccinare: Guvernul a dat numai bâlbe

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

Senatorul social-democrat de Alba, Călin Gheorghe Matieş, a susţinut, vineri, într-o conferinţă de presă, la Alba Iulia, că "eşecul" campaniei de vaccinare ar fi fost cauzat de "bâlbele" Guvernului, ceea ce ar fi provocat "neîncrederea" în rândul cetăţenilor.

"De ce credeţi că lumea nu s-a vaccinat? Pentru că nu a fost o informare corectă. Guvernul a dat numai bâlbe. (...). De aici, există neîncrederea. Guvernul trebuia, în primul rând, să ofere încredere oamenilor să se vaccineze. Nu am văzut aşa ceva. Am văzut numai bâlbe. (...) Trebuie să fi foarte transparent, să trimiţi mesajele foarte clar", a declarat senatorul PSD de Alba.

Acesta a adăugat că, atunci când promovezi un serviciu, trebuie să îl prezinţi "clar, fără minciuni, fără păcăleli" şi, în consecinţă, omul poate să aibă încredere în tine.

"Noi am susţinut vaccinarea. Chiar la nivel de organizaţie au fost tot felul de note interne să susţinem vaccinarea. (...). Cred că foarte mulţi din PSD s-au vaccinat. (...). Promovăm, unii dintre noi, vaccinarea. Dar avem un Guvern care trebuie să o facă. Noi o facem prin metodele noastre, dar avem Guvern care trebuie să o facă, avem Guvern care trebuie să convingă. Credeţi-mă, a declarat premierul Cîţu că a fost un eşec, a declarat Barna că a fost un eşec. (...). Când un manager nu reuşeşte să îşi promoveze produsul sau serviciul, cine este de vină? Este de vină vecinul? Cu siguranţă, nu. Este de vină managerul sau şeful de marketing care nu a reuşit să promoveze produsul respectiv. Nu a reuşit să convingă lumea că serviciul sau produsul este foarte bun şi aduce beneficii. Deci, toată vina este a Guvernului. Toată vina este a consultanţilor Guvernului, a consultanţilor domnului Cîţu", a opinat parlamentarul social-democrat.

Senatorul a mai spus că el şi familia sa sunt vaccinaţi anti-COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.