Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senator PSD, despre suspendarea Sorinei Pintea: Este nevoie de curățarea imaginii partidului

psd

Suspendarea Sorinei Pintea din PSD nu reprezintă o dezicere a partidului de fostul ministru al Sănătății, declară la RFI senatorul social-democrat Lucian Romașcanu, fost ministru al Culturii și un apropiat al liderului interimar PSD Marcel Ciolacu.

Lucian Romașcanu spune că „din punct de vedere al vinovăției, este evident că nu știm în acest moment nimic și că va exista într-un termen rezonabil, sperăm, o decizie a unei instanțe, care să facă lumină. În plan uman, însă, este un lucru pe care l-am tot văzut de-a lungul timpului și care din nefericire mutilează destine, încheindu-se invers decât așteptau autoritățile".

Senatorul consideră că suspendarea Sorinei Pintea din PSD este o decizie naturală: „Este o decizie a Comitetului Executiv eu zic naturală. Atâta timp cât planează acuzații importante asupra unui coleg, oricare ar fi el, el trebuie să facă un pas în spate din prima linie a partidului, pentru a avea acea curățare a partidului în plan public de care tot discutăm. Nu este o dezicere de Sorina Pintea, este pur și simplu așteptarea rezolvării acestui caz într-un fel sau în altul".

Lucian Romașcanu precizează că „arestarea sau decizia de primă instanță de închisoare va duce automat la suspendarea din calitatea de membru PSD".

Vezi si: Lovitură pentru PNL: ANI cere încetarea mandatului unui senator liberal .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.