Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul Alfred Laurențiu Mihai: 'Nicio mamă nu trebuie să cunoască povara grijilor financiare'

alfred laurentiu mihai

Senatorul Alfred Laurențiu Mihai, spune, într-o postare pe Instagram, că nico mamp nu trebuie să cunoască povara grijilor financiare.

"Nicio mamă nu trebuie să cunoască povara grijilor financiare: ajutorul de la stat pentru nou-născuți va fi acordat în această lună."

Ne unim eforturile pentru a face ca distribuirea tichetelor sociale pentru nou-născuți să fie o prioritate și să aducă un zâmbet pe fețele multor părinți și copii. Pentru că fiecare copil merită să crească într-un mediu sigur, iubitor și sănătos.

Distribuirea tichetelor sociale pentru nou-născuți vizează mamele eligibile, provenite din familiile defavorizate: este o inițiativă care poate face o diferență semnificativă în viața familiilor care se confruntă cu dificultăți financiare, anunță senatorul Alfred Laurențiu Mihai.

Aceste tichete pot acoperi nevoile esențiale ale bebelușului, precum alimentația, îngrijirea, îmbrăcămintea și alte produse necesare în primele luni de viață.

Proiectul este susținut de Ministerul Familiei și a fost realizat de secretarul de stat PSD din cadrul Ministerului Investițiilor și Programelor Europene.

PSD va fi întotdeauna alături de familiile cu copii care sunt în situații vulnerabile: banii există și toate persoanele îndreptățite să primească acest ajutor îl vor primi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.