Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul Florin Cârciumaru a trecut la Pro România

accestv.ro
carciumaru

Senatorul Florin Cârciumaru, președintele Comisiei pentru Administrație Publică din Senatul României, a trecut astăzi, 27.11.2020, în Pro România, filiala județeană Gorj. Sosirea acestuia în rândurile noastre arată clar că această formațiune politică este singura opțiune serioasă pentru o Stângă reformată, sănătoasă și Pro europeană.

Citește și: Olanda se opune ca România să intre în Schengen, dar cere o 'minizonă Schengen', pentru că tot mai mulți migranți o preferă

De astăzi, 27 noiembrie 2020, Pro România, filiala județeană Gorj, beneficiază de sprijinul nemijlocit și de experiența incontestabilă – politică, electorală și administrativă – a senatorului Florin Cârciumaru, președintele Comisiei pentru Administrație Publică din Senatul României.

Într-o conferință de presă susținută la Tg-Jiu, la care au participat (online) deputatul Victor Ponta, președintele Pro România, precum și Alin Văcaru (deputat Pro România și candidat al partidului la Camera Deputaților), Alexandru Baicu Ciudin (candidat la Senat), precum și Marius Borcan (coordonator Pro România, filiala Bumbești-Jiu), a fost prezentat senatorul Florin Cârciumaru, sosit alături de vechi colaboratori pentru redresarea situației economico-sociale a României.

Într-un stat aflat în degringoladă, aproape pe marginea prăpastiei, Pro România – singurul partid de Stânga cu adevărat construit pe principii naționale în context euroatlantic – are menirea de a restabili ordinea lucrurilor, chestiune asumată de Victor Ponta, președintele partidului, și de conducerea centrală. În plin impas național în domeniile medical și educațional, Pro România reprezintă singura alternativă pentru resuscitarea țării!

Pe deplin conștient că doar aici, în Pro România, poate face dovada bogatei sale experiențe politico-administrative în folosul cetățeanului plătitor de taxe și impozite, senatorul Florin Cârciumaru este, de astăzi, membru cu drepturi depline al Pro România!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.