Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul Ion Popa (ALDE): 'Petrov, dragul meu, fii sincer și mărturisește: Coldea și Opriș sunt și ei pe lista aia a lui Paleologu?'

jurnaluldearges.ro
ion popa

Senatorul ALDE Ion Popa taxează declaraţia lui Theodor Paleologu, prezidenţiabilul PMP, cu privire la viitorii săi consilieri prezidenţiali în cazul în care ar ajunge la Cotroceni. După ce Paleologu a afirmat că pe listă s-ar afla şi militari, senatorul ALDE Ion Popa suspectează o potenţială revenire pe funcţii importante a unor generali pensionaţi din serviciile din informaţii.

"A trecut neobservat – și zic eu că e mare păcat – un anunț al candidatului la președinție, al securistului Petrov, făcut zilele trecute la o emisiune cu jurnalistul Ion Cristoiu.

Zicea dl. Paleologu că are deja lista de consilieri prezidențiali pe care îi va aduce la Cotroceni în caz de victorie, dar că nu o poate dezvălui deocamdată, pentru că pe ea sunt și militari.

Sunt foarte mirat de ce ține morțiș un intelectual civil să își aducă militari în echipa de consilieri când sunt atîția specialiști de marcă în chestiuni de, să zicem, apărare națională sau ordine publică!

Iar răspunsul e unul singur, în opinia mea: prin candidatul-marionetă Paleologu jr. - cel care a acceptat să fie omul sistemului care i-a trimis tatăl la închisoare -, Băsescu/Petrov speră să revină indirect la putere. Și să-și trimită în funcții grele acoliții din servicii care i-au pus pe tavă două mandate și de care s-ar putea să mai aibă nevoie, că se anunță vremuri grele.

Petrov, dragul meu, fii sincer și mărturisește: Coldea și Opriș sunt și ei pe lista aia a lui Paleologu?

Mai în glumă, mai în serios, îi păstrezi pentru guvernul în fruntea căruia tragi speranță, mai nou, să te numească Iohannis, semn că ai scos alea patru cuburi de gheață tradiționale din paharul de whisky și ai completat diferența cu vodcă?", scrie Ion Popa pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.