Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul PSD care iese la atac, după UMILINȚA de la prezidențiale: 'PSD este pe o direcție greșită. Este un rezultat rușinos'

PSD sigla

Senatorul PSD de Iași, Vasile Toma, crede că rezultatul obținut de PSD la alegerile prezidențiale este rușinos și că acesta arată clar ce trebuie făcut: reforma. „Avem nevoie de o echipă de conducere nouă și competentă care să construiască alternativa social democrată autentică”, susține senatorul, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Nicolae Bădălau îl atacă dur pe Rareș Bogdan:’Cum ţi se face din nou foame, cum scrii despre Bădălău şi despre Diaspora’

Potrivit unei postări făcute pe pagina lui de Facebook, duminică seara, senatorul PSD de Iași, Vasile Toma, crede că toți cei care au „contribuit” la obținerea acestui scor la alegeri trebuie să își asume responsabilitatea.

„PSD este pe o direcție greșită! Este un rezultat rușinos care arată foarte clar ce trebuie făcut: reformă! Toți cei care au la acest scor trebuie să își asume responsabilitatea în mod demn și nu doar teoretic.Cei care au luat poziție și au fost îndepărtați, cei care au luat poziție în interior, au avut dreptate atunci când au punctat măsurile greșite și au avertizat că urmează eșecul. Avem nevoie de o altă abordare, de un proiect nou de partid care să dea încredere românilor că suntem capabili să valorizăm competența, onestitatea, performanța”, a scris senatorul pe rețeaua de socializare.

Citește și: Cozmin Gușă face dezvăluiri bombă: A făcut fel de fel de demersuri să mă aresteze

Acesta crede că partidul are nevoie de o echipă nouă de conducere. „Partidul Social Democrat este un partid mare dar, în acest moment, eșuat. Avem nevoie de o echipă de conducere nouă și competentă care să construiască alternativa social democrată autentică pentru România”, a mai scris Vasile Toma.

Rezultatele provizorii, după numărarea a 71% din voturi, arată că actualul președinte Klaus Iohannis a obținut 62,2% din voturi, iar Viorica Dăncilă- 37,8%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.