Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul USR, despre moțiunea împotriva lui Vela: 'Pare scrisă de un elev în noaptea de dinaintea exemenului care vrea să ia nota de trecere'

Facbook/ arhiva personală
Florina Presadă

Senatorul USR Florina Presadă spune că moţiunea împotriva ministrului de Interne, Marcel Vela, pare scrisă de un elev în noaptea de dinaintea examenului, care vrea să ia notă de trecere şi atinge tangenţial punctele importante, potrivit news.ro.

“Asistăm la un spectaol de teatru prost regizat de PSD şi jucat de actori mediocri de la PNL. Moţiunea de astăzi pare scrisă de un elev în noaptea de dinaintea exemenului care vrea să ia nota de trecere, atingând tangenţial punctele importante”, a afirmat Florina Presadă.

Aceasta a făcut referire la titlul moţiunii şi aprecizat că era bine dacă bărcii îi lipsea o velă, dar barca nu a avut comandant.

“Ar fi fost bine dacă bărcii îi lipsea o velă. Din păcate, barca nu a avut comandat, dar echipajul care a existat ne-a fost ascuns noua cetăţenilor”, a afirmat senatorul USR.

Citește și: Minerii se revoltă în Valea Jiului! Care sunt nemulțumirile lor și ce măsuri vor lua

Florina Presadă a mai întrebat cine a avut ideea acordului dintre MAI şi BOR.

În final ea i-a transmis ministrului Marcel Vela, că nu haina îl face pe om.

Senatul dezbate, marţi, moţiunea cu titlul ”Democraţia românească în derivă, cu Vela ruptă, în timp de pandemie”, depusă de PSD.

Social-democraţii îl acuză pe ministrul de Interne de bâlbe, contradicţii şi retractări. ”Dacă s-ar face un clasament mondial al aberaţiilor decise de autorităţi în timpul pandemiei de coronavirus, cu siguranţă, România ar fi printre primele locuri”, afirmă parlamentarii PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.