Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatul a decis: Autostrada Estului trebuie să fie finalizată în patru ani - Propunerea trebuie să treacă și de Camera Deputaților, care este forul decizional

Inquam Photos / George Calin
Senatul Romaniei

Senatul a adoptat tacit, în şedinţa plenului de luni, propunerea legislativă pentru aprobarea obiectivului de investiţii "Autostrada Estului", potrivit căreia, autostrada - care va trece prin Galaţi, Brăila, Buzău, Ploieşti - va fi finalizată în patru ani de la data intrării în vigoare a actului normativ, potrivit agerpres.ro.

Citeste si Se caută înlocuitor pentru Claudiu Manda - Comisia de control al SRI urmează să prezinte raportul privind ANI

Nota de adoptare tacită a propunerii legislative, pentru care termenul de dezbatere şi vot s-a împlinit pe 6 martie, a fost citită în plen de preşedintele de şedinţă, senatorul Claudiu Manda.

"Obiectivul de investiţii ' Autostrada Estului' se finanţează de la bugetul de stat prin bugetul Ministerului Transporturilor în limita sumelor aprobate anual cu această destinaţie din credite externe şi din fonduri europene. Ministerul Transporturilor este responsabil pentru coordonarea realizării obiectivului de investiţii 'Autostrada Estului', termenul de execuţie a autostrăzii fiind de patru ani de la data intrării în vigoare a prezentei legi", prevede actul normativ adoptat tacit de Senat.

Propunerea legislativă, iniţiată de un grup de parlamentari PMP, va fi dezbătută de Camera Deputaţilor, for decizional în acest caz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.